Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již nějakou dobu mi slouží flexa Bosch GWS 850 CE. V poslední době jsem začal vnímat, že ztrácí sílu. Občas je po zapnutí nutné pootočit kotouč, aby se rozběhla, jinak by jen bručela. Při práci pak stále častěji ztrácí výkon tak, že je možné až zastavit kotouč. Známý říkal, že prý bude oběhaný rotor (uhlíky jsou od jara nové). Nezamýšlejme se nad tím, zdali má smysl investovat do opravy, ale pouze nad způsobem jak opravit závadu Díky za rady
Díky za smysluplný typ Na uhlíky jsem koukal (jsou měněné na jaře) a jsou téměř v plné velikosti. Zato na rotoru je v místě styku s uhlíky probroušený lavor (a pravda, že je lehce do černa). Nový rotor od Bosche je za 500,- Kč bez DPH, ale koukal jsem na čínské shopy, a tam se vejdu do 14 dolarů. Takže ačkoliv už je nová flexa doma, tuhle ještě možná ožívím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.