Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potreboval bych poradit. Mam z baraku dost suti, ktere se potrebuji zbavit. Jednou z moznosti je suti zasypat jiz dlouho nepouzivanou zumpu. V ni je ale cca 2 metry vody (je hluboka tak 5-6 metru), proto by me zajimalo, jestli to nevadi? Aby to pak nejak nepreteklo nebo tak neco :D Jsem v tomto amater, tak potrebuji radu. Dekuji.
Já uvažuji ve všem dopředu, být váma, tak suť nechám odvézt kontejnery a a tu nepoužívanou žumpu nechám být. kdoví jak to bude za 20 let s vodou. Určitě je mnohem snazší díru zasypat než vykopat. Připomíná mi to, jak tchyně kdysi za mlada chtěla zasypat studnu právě bincem - tenkrát byla voda za pár korun, ale tchán jí to zakázal. No dnes je ráda, z té studny perou, napouští bazén atd. Já vím, že studna není totéž, co septik, ale stejně je to škoda zasypat.
Přesně tak, jedna generace "jéé tam se toho vejde" a následující generace "jéé, tam toho ale je" (když to vyndávají kvůli dešťovce).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.