Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení myčky - ohnutí hadice na přívod vody

Od: ulrico* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chystám se zapojit vestavnou myčku Electrolux a docela jsem se vyděsil jakým způsobem je řešena hadice na přívod vody (odpad je řešen stejně). Pokud myčku dorazím až ke zdi, tak bude hadice docela slušně zlomena, až se bojím zda to vydrží. Nechápu proč v tom místě neudělali kolínko.
Máte s tím někdo zkušenost? Jsou moje obavy na místě nebo ne? Přeci jen hadice se mi zdá docela tuhá na to, abych ji takto ohnul, bojím se, že něco nevydrží...

Zapojení myčky - ohnutí hadice na přívod vody

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Protor 50mm který zde je plně postačuje a hadice je na tento ohyb domenzována, nebudete první kdo myčku bude zapojovat a vše v pohodě, při dotyku zadní strany myčky se zsí zdávý pro hadici právě prostor oněch 50mm.

hodnocení

0x
Změř si hloubku myčky, hloubku skříněk vedle myčky, šířku pracovní desky a zjistíš, že třeba nebude myčka až na zdi.
ulrico*
hodnocení

Myčku musím dát až na doraz ke zdi.

V návodu na instalaci by měla být uvedena potřebná vzdálenost zadní stěny pračky od zdi. Na doraz to určitě nepůjde*zed*

hodnocení

0x

Uvnitr te hadice na fotce je kabel 230V a hadice uzká jak paleček, klasiky opletená...diky tomu vnejsimu plastu hadice trpí mnohem méně než si kdo myslí...hadice dokonce nemá problém rozdýchat 90°, ač to už se nedoporučuje, xkrát jsem ji viděl takto fungovat xy let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]