Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadlo jak ho povesit?

Od: syfrig* odpovědí: 3 změna:

Ahoj-jak pripevnit na zed zrcadlo takovy to jak nema zadny ram- jak a cim jsou to jen takove spiraly 30x160cm diky za rady sam si rady nevim,aby nespadly rozbiji se a pak pry 7 let nestesti to neeee bojim *stop*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Něco jako Ikea KRABB? - v balení jsou kovové packy pro přišroubování na zeď, podle materiálu stěny použij hmoždinky a vruty... Na rovnou stěnu (aby obě zrcadla byla vůči sobě ve stejné rovině, případné nerovnosti je potřeba dotmelit - jinak se v každé půlce zrcadla uvidíš pod jiným úhlem - schizoidní pocit) lze i přilepit - na hladké povrchy oboustrannou páskou, na cokoli pak slušným lepidlem na bázi MS polymerů (acetátový silikon může naleptat odraznou plochu zrcadla - zrcadlo ´slepne´) - např. DenBraven MS UniFix...

ladaadal*
hodnocení

0x

Přesně tak, dělal jsem to u kamaráda. Ty držáky mi přišli dost málo - prohýbalo se to jak papír, takže krom držáků jsme to ještě podlepili lepidlem urženým přímo na zrcadla na více místech. Líp se to vyrovnávalo kvůli úhhlu při pohledu a drží jak židovská víra.

hodnocení

0x

Ve sklenářství, kde mi zrcadlo uřízli, mi prodali i načatou kartuši se zbytkem lepidla, které na lepení zrcadel na zeď používají. Je to deset let a zrcadlo drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]