Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, najali jsme si firmu na určité opravy v domě (zatím ještě neobývaném). Již jsme tam tu firmu jednou měli a bylo vše ok. Teď ze začátku bylo vše také v pořádku, jenže zhruba po měsíci to začlo. Vždy chtěli platit po částkách na materiál a zaměstnancům za odvedenou práci. Takže to bylo jednou 100 tis. pak 120tis atd. Když jsme jim řekli, že už jim víc nedáme, tak se dušoval, že zbývá doplatit posledních 90 tis. a že už je to poslední a vše máme zaplacené. Do dnešního dne jsme zaplatili 550 tis kč. Práce, která podle nich měla trvat nejdéle měsíc, už dělají 3 měsíce. Když jsem po něm chtěl ukázat fakturu, za co všechno jsme jim dali ty peníze, tak mi dodnes nic nedal, žádal jsem ho 3x. Platím jim i cestovné a ubytováni. Práce není dodělaná ani jedna, vše je rozdělané a výsledek žádný. Vždy akorát přijedou, pobudou tu 2 dny a pak zase jedou na týden jinam. Jak mám podle vás postupovat a jak mám jednat?
Dobrý den, všechno špatně. Doufám, že máte alespoň doklady, že peníze někdo převzal. Jinak pohrozit, že když nebude vše řádně uděláno a doloženo fakturou, tak je prásknete na F.Ú. (já bych to tedy udělal). A samozřejmě lze se i soudit (i o tom je informujte). Zdravím!
P.S, Jednejte již tvrdě a bez smlouvání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.