Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit, jestli stačí dát do podlahy jako izolaci polystyren o tl. 2cm.
Jde o podlahu v koupelně, která je z půlky podsklepená. Když dám silnější polystyren, už mi nevyjde výška se
sousední místností a hlouběji už kopat nemohu. jako izolaci proti vlhku chci použít nátěr Duroflex. A jestli bude
správné složení vrstev - beton,polystyren 2cm,beton 5cm plus kari síť a nátěr Duroflex.
Děkuji za radu Petr.
Tu tepelnou izolaci 2 cm nemá cenu dávat.Pokud,jak tvrdíš,kopeš pod podlahou,tam,kde je zemina tak kopej aspoň 30 cm.Pokud je tam hydroizolace,musíš ji pak obnovit a napojit na venkovní.Srovnej betonem a na to aspoň 15 cm EPS.Tam, kde je podsklepení,nalep EPS na strop sklepa.Pak vše srovnej a polož dlažbu.
JABRAKA
Žádná hydroizilace tam není. Dům je asi z roku 1925. Podlaha je asi metr nad terénem. Ve stavebninách mi řekli sílu EPS alespoň 3cm, to bych asi ještě vešel. Ani jsem se nezeptal, čím EPS přilepit.
Díky za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.