Nejste přihlášen/a.
Je dáno zákonem provadět každý rok kontrolu a vyčištění plynového kotle k vytápění rodinného domku revizním technikem? Kotel mám kondenzační průtokáč z ohřevem vody,prozatim jsme dělali kontrolu každý rok ale nemůžu dohledat zda je to povinné.Známi tvrdí že stačí co 3 roky.Jak to řešite vy?Děkují za radu a názor. A ještě co kominík u kondenzačního kotle je třeba kontrola... když mám v komíně plast?
a z toho linku, který jsem sem dala, je samozřejmě také o majitelích rodinných domků, je to ale až dole, tak prosím, příště číst pozorně a až dolů.
Domácnosti provozní revize plynových kotlů provádět nemusí, ale...
Povinné lhůty pro revizní kontroly plynových spotřebičů se sice vztahují jen na organizace, přesto by je neměli podceňovat ani majitelé rodinných domů. Pravidelnou kontrolou plynového kotle lze odhalit včas možné závady, které by mohly být příčinou mnohdy tragických havárií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.