Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zjistil jsem na chalupě prasklou podlahu pod linem, beton je prasklý podél zdi, asi do poloviny pokoje. Stačí zalít řídkým betonem? Díky.
Kat,
nejdříve je třeba zjistit, zdali prasklina "pracuje". Po zjištění, že se již nezvětšuje, přijde rozhodnutí co s prasklinou. Žádný materiál (skoro) Vám neslepí beton k sobě. Jelikož nevím, jak je prasklina velká, je mnoho možností, co dál. Nechat bez povšimnutí, páč to ničemu nevadí. Je to pod linem. Vyspravení díry lepidlem, aby se lino neprošlapaválo dále. Položit OSB 12mm a pak lino...
Určitě bych kvůli tomu neboural podlahu.
Nestačí, za rok to zase vymetete smetákem. Buď něco vhodnějšího než beton nebo tu spáru na beton připravit. Máte nějaké vysvětlení, proč to prasklo?
...myslím, že důvodem je posunutí zdi důsledkem povodně,která chalupu zasáhla v roce 1997, jedná se o centimetrovou prasklinu. Toto jsem objevil minulý týden, při výměně krytiny...
Já bych prasklinu vyčistil,tedy odstranil nedržící části.a po vyluxování zaplnil a vyrovnal opravným tmelem rychletvrdnoucím: ceresit.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.