Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formulář pro vyjádření od plynařů

Od: makrb odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, včera jsem byl na stavebním úřadě ohledně informací k možnostem stavby rodiného domu na mém pozemku. Bylo mi řečeno, že se pozemek nachází ve "smíšené oblasti" což by něměl být problém, ale že se nachází v oblasti, kterou si teď nevzpomenu, ale šlo o to, že je v okolí plynovod a přes pozemek mám tažené plynové potrubí, které pak vede k dalším domům. No a kvůli tomu budu potřebovat vyjádření i od plynařů už kvůli přípojkam vody, kanalizace a elektriky. Díval jsem se na formuláře, který nabízí RWE a našel jsem tam online formulář "Vydávání stanovisek k existenci sítí a ke stavbě NEplynárenského zařízení". Toto je asi to co potřebuji, mám pravdu? Začal jsem tuto žádost vyplňovat a dostal jsem se do bodu "Důvod žádosti". Jsou tam tyto možnosti:

1. Existence sítí (mapový podklad pdf) <-?

2. Havárie (voda, plyn, elektřina atp.)

3. Odstranění stavby

4. Ostatní

5. Povolení stavby - stavební režim <-?

6. Povolení stavby - územní režim <-?

7. Předprojektová příprava <-?

8. Územní plánovací podklady <-?

9. Užívání stavby

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rybana
hodnocení

0x

Já bych tam nechala všechny nevyškrtané body, všechno se vás týk ne? Tedy jestli to PC vezme

hodnocení

0x

Povolení stavby - stavební režim

mire*
hodnocení

0x

Já bych napsal č.7 předprojektovou přípravu . Tazatel uvádí: ohledně informací k možnostem stavby rodiného domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]