Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už jsem sem tento dotaz dala, ale rada, ať si pořídím závěsy, mě fakt neuspokojila. Máme doma 13 let staré horizontální žaluzie a za tu dobu se vyglajdaly nebo jak to říct. Zkoušela jsem utáhnout ty silony, moc to nepomohlo. Vadí mi hlavně to, že slunko svítí přes ty dírky a třeba když je tma, tak je hodně vidět do místnosti těmi mezerami a na komentáře typu ten váš Pepa sedí furt u toho počítače a ty pak večer cvičíš, že? nejsem fakt zvědavá. U jednoho výrobce oken mi paní řekla, že by to šlo, pokud by byl úplně stejný typ - což už se nedělá - nebo by to zničilo okno. Na nějaký inzerát nechci odpovídat, aby to fakt nebylo zničené. Opravdu je tak nemožné nějak ty žaluzie vyměnit? Kamoška má žaluzie asi 5 let, ty lamely jsou takové subtilní a hlavně vůbec nimi neprosvítá ani světlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.