Nejste přihlášen/a.
Jak je odstranit, zkoušela jsem to Jarem, Savem proti plísni, kartáčkem na zuby namočeným v jemném písku, ale prostě to nejde. Nechce se mi zrovna přetírat všechny spáry, to by byla hrozná piplačka, protože bych asi netrefila stejnu barvu a ty skvrny jsou jen někde v některých místech nad vanou. Neví někdo, co s tm? Děkuju.
Na podobný problém, spáry kachlí, kolem těsnění na vaně, rohy a kouty kolem vany, jsem použila červený Larrin proti plísni. Bělí, odstraňuje plísně, dezinfikuje, odstraňuje bakterie, v rozprašovači. Chtěli po mě nastříkat na suchý povrch a už na to nesahat. Půl hodiny nechat působit a pak sprchou spláchnout. Nedrbat, nekartáčovat, aby se spory plísní nešířily. Výsledek byl skvělý. Má to jen jedinou nevýhodu, že to stašně smrdí chlorem. Šla jsem se psem ven. A když jsme se vrátili, okolí vany, po spláchnutí bylo naprosto čisté, bez poskvrnky..
Snažila jsem se stříkat do těch spár, ale tak nějak halabala, bez většího úsilí. Funguje to na plíseň, povrch kachlí, vany a těsnící gumy to nijak nepoškodilo. Vůbec. Velmi se mi na tom líbí, že se nemá nijak odrbávat. Toho jsem si užila, než jsem přípravek objevila.
Dobrý den, zdá se, že Vás stále trápí nedořešený problém (viz odkaz) a jeho řešení odkládáte nebo očekáváte, že se vyřeší sám - zkuste už něco (nemyslím vkládat další otázku, ale ty spáry). Zdravím!
aja1946 - budiž. Ovšem, svůj první dotaz na tento problém jste směřovala na nové spárování, tak si to musíte už ujasnit. Pokud jde o plíseň ve spárách, tak Vám doporučuji obklady hned utírat od vody a také koupelnu stále větrat - na suchém obkladu koupelny se tvorba plísně zastaví nebo omezí (tedy, až ji už jednou ze spár vyčistíte, tak do budoucnosti). Jinak jsem rád, že už ve svých dotazech komunikujete a nenecháváte je bez povšimnutí a bez reakce.
Jak vidíte, snažím se a zatím to chci očistit, na to čern by určitě nebylo vhodné dávat nové spárování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.