Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení kuchyně

Od: vrzi* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v kuchyni o ploše 9m2 jsem realizoval vodorovný sádrokartonový podhled, do kterého bych chtěl osadit vestavná led svítidla o rozměru cca 20 cm x 20 cm (předpokládám dva kusy). Jakou intenzitu osvětlení stropních svítidel (v luxech nebo lumenech) bych měl zvolit pro takto velký prostor, když v kuchyni bude kromě stropních svítidel led pásek v délce 2,5 metrů o výkonu 1050 lm na běžný metr? Kuchyně je propojená otvorem cca 2,2 m x 2,45 m s obývacím pokojem a světlo tedy tímto otvorem bude unikat do obýváku? Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

jestli vám to pomože, mám to takto...a je to udělané podle světelného výpočtu od firmy...led bodovky 3,5w (svítí jako 20W)...nenutrální bílá.. úhel svitu 40° ..modrý lustr ještě nevybrán..zrovna o víkendu jsem to zapojil a svítí dostatečně

Osvětlení kuchyně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]