Nejste přihlášen/a.
Někde ve stoupačkové šachtě teče odpad - je to někde v okolí napojení flexi roury od mísy a stoupačky kanalizace. Jsme 4 roky po rekonstrukci jádra. Teprve nyní má soused pod námi mokrý flek na stropě a nezmenšuje se, spíše naopak. V šachtě je též napojení od vany, umyvadla dřezu a pračky v jedné menší odbočce. Je to starší panelák typu T02B.
K napojení flexi se nelze dostat. Je to příliš hluboko, ruce tam nedosáhnou. Na WC máme nové obklady, nechce se mi to rozbíjet a ani zbytečně platit znova. Co se s tím dá dělat? Prosím jenom fundované odpovědi. Děkuji.
Zdá se mi, že ta flexi hadice je moc strčená do odpadu. Už jsem to několikrát vytahoval taky při zatýkání u lidí. Když je moc zastrčená, tak působí jako trychtýř, kterým teče voda do bytu. Stačí ji jen povytáhnout ven, aby bylo vidět to napojení flexi hadice. Popř.vyměnit za jinou a zabránit, aby zase se zastrčila do odpadu moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.