Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První patro

Od: jirkakralik odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych znáš váš názor. Co si myslíte o bydlení v prvním patře v panelovém domě? Nejedná se o přízemí, ani o zvýšené přízemí, ale o první patro (cca 3,5 - 4m nad zemí) v klidné lokalitě? Zejména se mi jedná o váš názor na bezpečnost, myslíte,že je bydlení v prvním patře nebezpečné, nebo se není čeho bát oproti jiným patrům? Dole se nachází ještě jeden, přízemní byt. Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
5metrový žebřík posune byt dolů, na přízemí... Dobré páčidlo nebo sada planžet otevře dveře i na desátém patře. Prasknuté potrubí nebo požár se prvnímu patru také nevyhnou. Do okna prvního patra dohodí kámen i prvák.
.
Je to teda relativní.

hodnocení

0x
Jsem v prizemi , balkon mam nad garazi , takze pohoda. Nemam vubec strach , jsem na sidlisti , proto urco mi tu nebude nekdo pacit okno , aby mi ukradnul telku a trenky *smich* , doma mam vse stare tak pohoda. Neni tu co ukrast. Jen ano , musim davat pozor na otevrene okna dokoran , kdyz jdu ven a pres noc. Ale v prvnim patre bych vubec neresil. Fakt nikdo nebude behat s petimetrovym zebrikem...
Vetsi riziko je nekde na baraku. Kdy preskoci plot , neni ho z venku videt a muze si v pohode vypacit ci vykopnout co chce.

figurek*
hodnocení

0x

Hm. Proč by mělo být první patro nebezpečné? Kvůli zlodějům? Podle policejních statistik je to prý skoro jedno, zda jde o patro dolní, horní, první nebo poslední.

Já bych řekl, že první patro je v paneláku to nejlepší patro. Měli jsme pronajatý byt právě v prvním patře nad zvýšeným přízemím a nestěžoval jsem si. Výhled jsme měli na trávník a na stromy, nepotřebovali jsme výtah, kočka nám vyskočila z okna a nic se jí nestalo, jen mi trochu vadily dunivé rány, které vydávaly vchodové dveře při zavírání. Zde problém může být. Ale i kdyby byl, časem si zvyknete a dveře přestanete vnímat.

hodnocení

0x

Vylezli nám po bleskosvodu do druhého, dle policie údajně až do čtvrtého vylezou bez problémů. To samé ze střechy-pro změnu poslední patra. Nevyberete si. Ale bezpečnost by mi až tak nevadila, stalo se 1x za dvacet let, spíš je hrůza ranní pejskaři, potkají se pod okny a začnou se vybavovat klidně v sobotu v půl šesté ráno. Vše uslyšíte a často.. *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]