Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samostmívací svářecí kukla

Od: mikrocip* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit, jakou mám koupit samostmívací svařovací kuklu pro svářeče, na co se zaměřit, aby to nebyl šmejd? díky Zd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nekupuj si uplně tu nejlevnější. Zpracování kříže a pod je dost mizerný. Dostal jsem darem mago za 1000 kč a sám bych si to nekoupil.

machr*
hodnocení

1x

Pokud svařuješ celý den, nekupuj si jí. Žádná není 100% "nablikáš si". Pokud pro občasné svařování je to parádní věc.
Můj známý zámečník dostal jednu ke svářečce poměrně drahou, ale stejně dělá raději s normální kuklou.

vanad1*

Naši firemní svářeči s nimi vaří 11 hod. směny a nikdo nemá nablikáno. To vaří 14m . Používací tmavost skla 13-14 .

Tak samozřejmě že pořádná kukla pro profi neni za 2000 kč. Některé stojí 10k a i víc.
Minimální tmavost skla je předepsaná pro daný proud a metodu svarbazar.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Samostmívací svařovací kuklu má manžel za 990,- z Lídlu, svařuje jen obyč. svářečkou, kutil a už třetí rok je spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]