Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba RD

Od: macekk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám v plánu stavět RD. Mám vyhlídnutý pozemek v jedné obci. Předběžně jsem se informaval o možnosti stavby a bylo mi řečeno, že stavba RD je možná, jen musí být dodržen ráz okolí. Nevíte náhodou co musím donést na stavební úřad (obrázek RD, projekt, atd.), aby mi byli schopni říct, zda daná stavba (ne)zapadá do rázu okolí a zda ji mohu postavit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na stavební úřad bude stačit "studie" - jak cca. bude vypadat finále RD. Nezapadá do rázu - tj. všichni v okolí mají bungalovy a vy chcete komunistickou kostku s rovnou střechou...

krtek*
hodnocení

0x

jednoduše řečeno...pokud je tam nějaká okolní zástavba...tak vám povolí jen to, co je podobné..

macekk
hodnocení

No vzhledem k tomu, že se v okolí nachází jen RD většinou na patro a vícegenerační cca. 30 let staré, tak si myslím, že každý nový RD bude asi problém ... Bungalov ani RD s podkrovím by neměl být problém podle vyjádření stavebního úřadu.

krtek*

tak co řešíte? pokud vám to takto řekli, tak stačí primitivní projekt pro stavební provolí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]