Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na papasan( matraci)

Od: macek71® odpovědí: 4 změna:

Dobry den, potreboval bych poradit, jakou barvou na barvit sedák na papasan . Mám jej v bílé barvě a chtěl bych ho černý Vim,ze se to kdysi nama čelo a pak vařilo, ale tak velkou vec nemam , kde varit děkuji za odpovedi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Papasan? Co to je? Nikdy jsem to neslyšela. Sedák na papasan? *sok*

doplněno 25.08.16 07:09:

Ahááá, děkuji. Ale ten papasan, ten já bych nikdy nebarvila. Nikdy. Já bych koupila u Vietnamce deku, třeba takovou huňatou, a z ní bych vyrobila potah, který bych na několika místech prošila, tak jako na madracích, aby se neshrnoval.

hodnocení

Obarvovalo se Duhou, věc se dala na vyvářku do pračky- barva se lila rovnou do bubnu. Po obarvení se barva musela ustálit- přidat do vody ocet a vymáchat.

Jenže u toho podsedáku si nějak nedokážu představit, co udělá ta výplň? ...aby se neudělaly uvnitř chuchvalce, srazí se to, možná to ztratí tvar? Navíc, pokud se barvilo v pračce, muselo se potom několikrát vyprat tmavé, aby se něco neobarvilo.

Když to neustálíte a sedne si na to někdo v létě v bílých kalhotách, může odejít v černých? *sok*

Spíš možná nějakou barvu za studena?

doplněno 25.08.16 08:13:

Za studena možná tahle, ale jak to po obarvení vypadá, netuším? magicolors.eu/...

doplněno 25.08.16 08:15:

Já osobně bych asi nic nebarvila, spíš sehnala nějakou šikulku, která by na stávající podsedák ušila černý potah.

hodnocení

Přesně tohle si pamatuji taky.Duhu.Neví někdo o barvě za studena?To by bylo ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]