Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potreboval bych poradit, jakou barvou na barvit sedák na papasan . Mám jej v bílé barvě a chtěl bych ho černý Vim,ze se to kdysi nama čelo a pak vařilo, ale tak velkou vec nemam , kde varit děkuji za odpovedi
Papasan? Co to je? Nikdy jsem to neslyšela. Sedák na papasan?
Ahááá, děkuji. Ale ten papasan, ten já bych nikdy nebarvila. Nikdy. Já bych koupila u Vietnamce deku, třeba takovou huňatou, a z ní bych vyrobila potah, který bych na několika místech prošila, tak jako na madracích, aby se neshrnoval.
Obarvovalo se Duhou, věc se dala na vyvářku do pračky- barva se lila rovnou do bubnu. Po obarvení se barva musela ustálit- přidat do vody ocet a vymáchat.
Jenže u toho podsedáku si nějak nedokážu představit, co udělá ta výplň? ...aby se neudělaly uvnitř chuchvalce, srazí se to, možná to ztratí tvar? Navíc, pokud se barvilo v pračce, muselo se potom několikrát vyprat tmavé, aby se něco neobarvilo.
Když to neustálíte a sedne si na to někdo v létě v bílých kalhotách, může odejít v černých?
Spíš možná nějakou barvu za studena?
Za studena možná tahle, ale jak to po obarvení vypadá, netuším? magicolors.eu/...
Já osobně bych asi nic nebarvila, spíš sehnala nějakou šikulku, která by na stávající podsedák ušila černý potah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.