Nejste přihlášen/a.
Víte, včera byli sousedi naproti v baráku ožralí. Jedná se o jednu rodinu. Ten manžel byl totiž ožralý a hádal se se svou manželkou a bil se s ní. On totiž vypil vodku a ta jeho manželka později též byla ožralá. Vyhrožovali si, hádali se, bili se a stavěli se k sobě. Navíc tam byly i jejich děcka, kteří je viděli. Jo mimochodem a oni se totiž hádali už od včerejška a navíc jsou to cikáni. Nejsou to přímo cikáni, ale oni mají známé cikány a bydlí s nimi a chovají se tak. Já se o ně nechci starat, ale je to hlučné. Nerad to říkám ale celá ta rodina jsou debilové a hajzli, protože se tam furt jen chlastá a furt mají nějaký problém. Navíc tam měli včera i známé a kolikrát oni už byli ožralí a večer si třeba pouštěli hudbu a včera taky tak. Divím se že na ně ještě nikdo nezavolal policii, ale podle mě jim to ta obec schvaluje. Chci se zeptat, jak na takové sousedy,nebo co dělat?
Záleží na tom, jestli je to rušení nočního klidu. To má smysl volat policajty, kdykoliv se to bude opakovat, jinak se nepřizpůsobí. Pokud je to přes den, tak nezmůžete nic a nemá smysl ani nikam volat. Vyzkoušeno.. Když jsem bydlela v paneláku, tvořil náš dům se třemi ostatními obdélníkový dvůr, tedy bylo slyšet z jednoho okna do všech. No, a cikáni objevili, že existuje rádio, otevřeli okna a pouštěli to na plné pecky všem. Nezmohli jsme vůbec nic, prý jedině kdyby rušili noční klid.
Jednou jsem se pokoušela sousedům cyganům něco vysvětlit. Po delší chvíli jsem ztratila nervy a začala jsem vřískat stejně jako oni. Jasně že "kuřičky" lítaly. Najednou na mě chlap vyvalil oči a ztichnul. A pak zařval: "Ty si rašista." Usmála jsem se a tiše řekla: "Jsem. A co s tím chceš dělat?!" Představte si, že od té chvíle mě zdraví a mluví se mnou bez řvaní. To je, co?!
Samuraji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.