Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace Dreamsy 3D - ZAREN

Od: martheczka* odpovědí: 33 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti s ortopedickou matrací od firmy Zaren? Prosím o vaše zkušenosti, jak jste spokojeni - jak se na ni spí, zda má opravdu tak zázračné účinky. Případně kolik vás stála a zda kvalita odpovídá ceně.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsem si říkala, že neumím na netu hledat nebo ZAREN je hodně neznámá firma.

Tedy podvod veliký! ŠMEJDI! Pryč od nich! *hej*. Když už, pak se podívejte na to, co nabízí skvělá firma DORMEO nebo někdo, kde se dají najít recenze.

martheczka*
hodnocení

Ano, to jsem si také našla - jsou tam protichůdné reakce a hlavně kritika vztahů ve firmě - což mě nezajímá. / Podobné vztahy jsou dnes skoro v každé prodejní firmě :( /. Hlavně se mi nelíbí jak lidé pomlouvají něco, co sami nemají vyzkoušené. Proto jsem tady dala ten dotaz a doufala, že odpoví někdo, kdo tu matraci má doma.

martinf

Dobrý den,

Obávám se, že číst moc dobře asi neumíte, protože kdyby jste pořádně četla, zjistila byste, že to jsou nesmysly. ŠMEJDI? PODVOD? Ukažte mi jediný odkaz na matraci ve stejné cenové kategorii s takovou životností. Děkuji.

Dormeo je pro informaci polyuretan. Horkotěžko seženete lepší matraci ve stejné cenové kategorii.

evax

Vážený/á, taky nám předváděli tyto úžasné matrace.. 1.Zjistěte si co je uhlíkové vlákno, které propagují ve svých výrobcích. Rozhodně nechci spát na něčem co obsahuje uhlíkové vlákno, minerální vlákno či polypropylen (20 let práce v textilní výrobě). 2.jaká je životnost těchto matrací z této firmy která vznikla v roce 2009? 3.I kdybych připustil, že vyrábí matrace 30 let, znamená to, že pořád vyrábí stejným postupem? To by bylo jako si koupit Škodu 120, protože jezdí již 30 let? ... Za mě Ne!

jpleyer

Kvalita matrace rozhodně ceně neodpovídá ! Rozhodně ji nekupujte.

janexxx
hodnocení

0x

Dobrý den,

no, nevím, z této firmy nemám dobrý pocit, babička měla jednu paní doma, pochvalovala si to, přes mé varování něco podepsala. Prý jen hodnotila chování té paní a že jí nic nenutila, taky dostala deku. Zuřím vzteky ještě dnes. Doufám, že nepodepsala nějakou blbost.

smoliki
hodnocení

0x

POZOR! Obchodní zástupce pro firmu ZAREN, rozdělenou na další firmy RAYPATH-ČR, NOEMUS apod.

Školení zakončené špatnou pracovní smlouvou a podpisem 2 směnek. NIC NEPODEPISUJTE !

Majitelé 3 ing. a jeden neing. Dobře promyšlené ale špatně pro prodejce.

jpleyer
hodnocení

0x

tato matrace rozhodně neodpovídá tomu, co je slibováno, kvalita nebude nic moc , po třech měsících používání se na jejím povrchu vytvořily žmolky, které nejdou odstranit a matrace je hodně tvrdá, vyvolává to ve mě dojem, že při předvádění výrobku byla použita jiná matrace. Není to jen můj názor, ale mluvila jsem s několika dalšími lidmi, kteří tuto matraci mají a naše názory se shodovaly. Takže nedoporučuji. Kvalita matrace rozhodně ceně neodpovídá! A pokud chcete něco s firmou Zaren řešit, odezvou je nevstřícnost a arogance.

lolo
Mám matrace od firmy Zaren a musím říct,že jsem lepší matrací neviděl.Po krátké době jsem přestal mít bolesti v zádech a cítil jsem se uvolněný a bez bolesti. Matrace je pro alergiky a neustále dýchám čistý vzduch a naše děti nemají již rýmu. Žádné žmolky se na matrací netvoři,nemusíte ji čistit. Používám jen lanolinovy spray a čistič a při jakémkoliv znečištění je matrace jako nova. Nesmíte používat vysavač se štětinkami potom můžete matrací poškodit. Cena v ákci při předváděcích akcich je úžasná a lepší matrací jsem na trhu nenašel a můžu stejně tak jako spoustu mých známých tuto matrací jen doporučit. Kvalita je vysoká a cena super. S firmou Zaren jsem nikdy žádný problém neměl, jsou ochotní a vstřícní. Za mě i moji rodinu a známe jen pozitiva a pozitiva.
nox®

To je úžasné, že Vám matrace takto pomáhá, čistí vzduch a dětem zabraňuje nachlazení. Kolik taková matrace vůbec stojí? Nikde to oficiálně nelze dohledat.

zoro*
Nejvýhodnější cena je na předváděcích akcích u vás doma; kde dostanete velkou slevu.Firma matrace prodává jen ve svém maloobchodě na firmě v OL. kde stojí cca.18.500. Kč. Na tak vysokou kvalitu těchto matrací je to cena velmi dobrá. Videl jsem běžně v obchodu matrace i za 25 000 - Kč ale zdaleka nebyli tak kvalitní jako od ZARENU. Navíc na tyto matrace je záruka 10 let To vám nikdo nedá. Takže opravdu max.spokojenost po všech stránkách.Firma má velmi vstřícné a korektní jednání. Mám záruční list a vše co potřebují ke své spokojenosti jsem dostal. Doporučuji.

chvojkova
hodnocení

0x
Mame matraci cca 3 roky. Stala 20000. A mohu nejen za sebe ale i za manzela vrele doporucit. Meli jsme ruzne matrace... Ikea dormeo... Ale tahle nema chybu.
zaneta*
Mohu jen potvrdit. Matrace Máme již 7let a maximální spokojenost. I z dovolené se těším na pohodlné spaní :)
majased
Zdravím,dnes jsme tu měli paní na predváděčku,zní to jako zazrák,ale opravdu je?když vám v tu chvíli klidně sníží ceny (tzv.velkoobchodní) o třetinu,jaká je aai výrobní cena?nevím no...my před 6 lety od této firmy (jiná divize) koupili zázračně čistíky,servis od té doby nula a staly nehorázný peníze.Ještě teď bych mlátila hlavou o zeď.
vladimira

Matraci jsem si pořídila před třemi lety, k tomu anatomický polštář a deku z keramického vlákna, nic příjemnějšího jsem nezažila, matrace mě hýčká(spím v létě i v zimě na beranovi= zimní úprava,dá se otočit na letní bez berana;) deka mě hladí a nikdy nemám pocit zimy ani tepla, je to akorát, bez ohledu, jaká je teplota okolí, o anatomickém polštáři ani nemluvím, už nikdy nechci jiný. Deku zdarma z předváděcí akce, využívá dcera a je nadšena. Teď mám problém, matraci jsem si pořizovala jako osamnělá holka v atipické velikosti 120x200. Teď mám přítele a chceme větší postel, a já se této matrace nechci vzdát,máte někdo nějaký nápad? Třeba Vy Firmo Zaren? Děkuji za nápad jak to vyřešit.

eviik86*
hodnocení

0x

Ja by som doporučil českého výrobcu MPO matrace, poprípade slovenského výrobcu Materasso od ktorých máme matrace a spokojensť. Matrace máme už 7 rokov a sú ako nové. Ak chcete matrac na manželskú posteľ, tak by som doporučil vybrať 2 menšie matrace ako jednu veľkú.

lolo
Matrace od ZARENU jsou zatím nejkvalitnější co jsem kdy viděl a zkoušel,neboť jako jediné jsou z ortopedického hlediska opravdu funkční a splňují nároky proti bolesti zad a celého pohybového aparátu. Žádná jiná matrace na trhu vám nezaručí komfortní spánek a už vůbec ne matrace od malých českých výrobců jako je MPO. Hlavně se při koupi matrací musíte dívat na to co ta matrace umí a z čeho je složena a matrace od firmy Zaren nemá konkurenci. Ale je každého věc zdali chce díky matrací zlepšit své zdravotní problémy s pohybovym aparátem anebo se dívá na cenu a jemu jedno zdali mu pomůže či nikoliv. Já dávám matracím od firmy Zaren za mě nejvyšší hodnocení a kvalitu. Ale každý ať si koupí co chce.

janamuzikantoa
hodnocení

0x

Matraci jsme vyzkoušeli v Senci v hotelu který patři Zarenu.Ráno jsme s manželem vstávali a oba shodně jak jsme se dobře vyspali.Koupili jsme si je domu a jsme nadmíru spokojený.Mužu doporučit

monika*
Matrace Zaren máme půl roku.Jsme moc spokojeni.Pritele přestali bolet záda.Vzdy mu vyskakovací plotynky.od té doby co spí na těchto matraci má záda bez problémů.Mame i polštáře a jsou super.

jirkamal
hodnocení

0x
Kocourkové a kočičky odpovídají čemu nerozumí matrace máme a mohu jen doporučit.

sophiah
hodnocení

0x

Máme matrace ca4 měsíce a jsme spokojeni. Jsou tvrdší, což nám vyhovuje. Záda mě nebolí. Koupě nelitujeme, ikdyž by nás nikdy nenapadlo, že investujeme tolik peněz právě do matrací :). Žádné žmolky se na matracích netvoří.

mafren
hodnocení

0x

Prišla k nám pani na odporúčanie známej. Bola som presvedčená, že nič neobjednám. Nakoniec máme matrace, aj vankúše aj prikrývky a tiež infrapodložku - všetko Zaren. Asi po polroku používania musím povedať, že aj keď to stálo 1600€ /pre nás dosť veľká suma/ neľutujem. Matrace sú úplne v pohode, sú tvrdšie, máme v lete otočené na povrch s ovčou vlnou a na vrch dávam klasickú plachtu. Spí s nami aj psík a ani na vankúšoch ani na prikrývke nie je cítiť žiadny zápach /predtým som klasické paplóny prezliekala častejšie/, teraz až po mesiaci. Neuveriteľné ale kto má psíka pochopí. Na prikrývke ani na vankúši nemám už ďalšie obliečky. Znížila sa prašnosť v spálni. Aká je to firma neviem, nejako som nenaguglila dostatok informácií ani vlastne kde sa tie slovenské matrace ručne vyrábajú /okrem sídla firmy/. Ale výrobky ktoré máme môžem s istotou odporučiť, ak vám nevadí cena čo je na zváženie každého. Iste sú negatívne recenzie /myslím že len kvôli tej cene pretože aj ja som si dlhšie nebola istá touto "investíciou do spania" a s predchádzajúcim matracom ani neporovnávam, pretože bol v inej cenovej relácii. Ešte k vankúšu - predtým klasický vankúš som v noci prehadzovala, skladala pod hlavu - tento ako je položený tak je celú noc. Je väčší ako napr. anatomický dormeo /aj ten mám a nepoužívam ho na spanie/ a má aj iné zloženie. Je úplne super. Prikrývka takisto. A infrapodložku ešte nepoužívam pravidelne /kvôli zásuvke v spálni, ktorú musím preložiť/ takže k tej napíšem skúsenosti neskôr.

vladimira

Naprosto s Vámi souhlasím :)

mafren

Už používame aj podložku. Máme ju otočenú na šírku postele, teda ležíme na nej pol telom obaja zapnuté na 1-2 na cca 6 hodín /teda cez noc/. Niekedy ju zapínam na silnejšiu intenzitu na cca hodinu, vtedy ju otočím klasicky pre jedného. Nepoužívam ju každý deň, niekedy ju večer dám dole a spím len na matraci. Po použití infrapodložky neregistrujem nejaké citeľné zmeny. Možno pri prechladnutí pomohla, ale neviem či to pripísať podložke /verím, že hej, prechladnutie prešlo po 2 dňoch/ na vačšej intenzite kratší čas.

Inak matrace nevidím žiadne žmolkovanie, ako niekto píše, ale mám na nich plachtu. A prikrývka a vankúš sú úplne super. Aj po takom dlhom používaní necítiť žiadny zápach napr. na vankúši po spotení. Dávam pravidelne vetrať na balkon /každý týždeň/ a používam na nečistoty ten sprej čo mi dali. Ten opäť ich opäť prevonia a sú ako nové. A naozaj je oveľa menej prachu aj na poličkách v spálni /asi z predlošlých perín sa viac prášilo/. Takže najbližšie napíšem po roku používania či vlastnosti pretrvávajú.

jananova
hodnocení

0x

Dobrý den, matrace společnosti Zaren mohu jen doporučit! Ukázka se mi velmi líbila. Nyní spinkám jako miminko a jsem maximílně spokojená, koupila jsem si i polštář a přikrývku, deku kterou jsem dostala zadáčko, mám pro návštěvy :) určitě doporučuji vyzkoušet :)

ladunka

Dobrý den.Matrace,polštáře a přikrývky Zaren mám od roku 2009.Stále jsou neproležené,nepotrhané a vypadají,jako nové.Kromě toho je má celá moje rodina,protože měli velké problémy s páteří.Pořídila jsem si je stejně,jako každý- předvedením u mě doma.Lepší investici jsem nemohla tenkrát udělat a vůbec toho nelituju.Všem doporučuji!

monika282
hodnocení

0x

Matrace od firmy Zaren máme již 7let. Minulý týden jsme reklamovali špatnou pružnost matrace. Firma do tří dnů poslala svého kurýra a matrace si zdarma vyzvedla. Pátý den nám kurýr přivezl zcela nové matrace. Takže reklamace proběhla úplně bez problémů a bez našich nákladů. Vyzkoušeli jsme matrace jak od firmy Dormeo , tak od firmy Zdravý spánek, ale matraci od firmy Zaren se nevyrovná žádná jiná. Manžel je po operaci páteře a nemůžesi ji vynachválit. Jezdíme do Tater na hotel Atrium, který je vybaven pouze těmito matracemi. Po celodenní túře na horách jsme šťastní, že se vracíme do hotelu a budeme odpočívat a spát opět na kvalitní matraci. Žádná jiná firma mi nenabídla 10let záruku a takový servis. Rozhodně nepracuji pro firmu Zaren,jen píšu mou zkušenost z jejich matrací.

Obdivuhodná zkušenost! *palec*

eli
hodnocení

0x

Dobrý den, pár dní zpět jsem u sebe měla prodejce a jsem zmatená. Nejdříve jsem je vůbec nechtěla přijmout, pak jsem souhlasila. Dormeo nabízí podobné produkty, ale 2x dobrou zkušenost s jejich produkty také nemám, a mají tam také podobně cenově matrace. A stejně jako Zaren, tak i ostatní prodejci (řetězce Dormeo, JYSK) také chtějí prodat a mají masivní výrobu a prodavači k zákazníkům nikdy nebudou mít přístup, jako podomní prodejci (a tím nemíním, že bych je ohajovala, spíše pro zamyšlení, kdo z těch dvou skupin má asi větší zájem o zákazníka, jako jednotlivce). Na první dobrou to na mě udělalo po 2 hodinové přednášce na téma spaní a vyzkoušení dobrý dojem. Na druhou stranu některé věci a vybavení matrace mi připadá z hlediska biologie a fyziky, jako hloupost. Další co mi pán neuměl vysvětlit odkud je ovčí vlna, která je na povrchu, což pro mě jako ekologicky orientovaného spotřebitele nedělá dobrý dojem. Taky mě zaráží, že mi operátorka call centra opakovaně tvrdila, že nepůjde o nabízení zboží, nýbrž o testování, abych dala na matraci svůj názor, ale ten mi víceméně dle způsobu prezentace produktu byl vnucen. Podepsala jsem dokumenty k GDPR, a že souhlasím s prezentací a byla mi vnucena zákaznická karta. Abych dostala super léčivý gel, uvedla jsem kontakty na 15 známých. Cena matrace 100x200 vč. polštáře je v rámci prezentace doma kolem 14,400Kč a rozměr 140x200 je za 16,000 Kč s polštářem. Cenu pán upravoval dle toho, kdy si to objednám, ideálně hned, což jsem nechtěla. Ano, matrace i polštář při zkoušení na mě dělali dobrý dojem. Zmatená prezentací a nedobrými zkušenostmi s matracemi z obvyklých obchodů, jsem zmobilizovala rodinu a známé, ať do toho jdou a že to nejsou šmejdi. Teď když si firmu prověruji a čtu recenze, nejsem si jistá. Navíc matraci si prý každý má po 8let stejně obměnit. Za další je potřeba si všimnout, jakou češtinou se píšou dobré recenze a jakou ty špatné. Pan prodejce je ale velmi milý a ochotný. Je to fakt hop nebo trop.

doplněno 10.03.19 17:10:

Takhle je to s tou jejich vlnou:

janiice
Velmi by mne zajímalo, jak to dopadlo. Tak trochu se nacházím ve stejné situaci.
janiice
Dobrý den, zajímalo by mě, jak to dopadlo. Jestli matrace máte, zkušenost? Trochu se tak nějak nacházím ve stejné situaci. Děkuji za odpověď

liban
hodnocení

0x
Dobrý den. Mám zkušenost s firmou Zaren. Absolvovali jsme s manželkou i rodinou ukázku od obchodního zástupce. Byli jsme velmi mile překvapeni vystupováním a prezentací výrobků. I když jsme neměli v plánu nic kupovat, nakonec jsme si koupili kompletní sadu výrobků včetně matraci a to hned 2x.Ceny byli příznivé a kvalita produktu skvela. Máme je 3 měsíce a jsme s firmou i produkty max.spokojeni.Lepsi matrací jsme nikde neviděli, spí se nám výborně a cítíme se skvěle a bez bolesti. Doporučujeme ji koupit při predvadecce. Budete spokojeni stejně jako my i ostatni clenove naší rodiny. Kokesovi.Brno.

jenda58
hodnocení

0x
Zdravím, taky se podělím o zkušenosti s matracemi Zaren. Spali na hotelu a úžasně jsme se vyspali, jelikož jsme měli v plánu koupit nové matrace, tak jsme si opsali značku matrace. Na netu si našli kontakt, objednali předváděčku. K maximální spokojenosti užíváme dva roky. Můžu taky potvrdit, že se odkudkoliv těším domů abych se dobře vyspal. O pár měsíců později jsme matrace doporučili známým a ti si také nemohou spaní na matracích Zaren vynachválit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]