Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sporák?

Od: kikinka112® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,poradíte mi který vybrat?Nebo jiný názor,kolem 7000, Díky...

sporaky.heureka.cz/...
sporaky.heureka.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No ono to je i jedno.Je to pár plechů ,trubek ,tří těles a 4 hořáky.I když ten ELEKTROLUX se montuje ve švétsku tak bude možná kvalitnější,WHIRPOOL je sice americký ale dělají ho asi taliáni.Já jsem zastáncem MORY první jsme měli asi 15 let a furt by možná šlapal ale žena chtěla nerezový ten zatím cca 5let bez závady

hodnocení

Díky za odpověď,Moru mám teď 16 rok,spokojenost,ale prorzela trouba,ale ty nový Mory mají malou troubu,tak se rozhoduji mezi těma dvěma.Whirpool má lepší výbavu,ale od té značky mě zrazoval i prodejce v elektru,tak jsem chtěla poradit tady,víc hlav,víc zkušeností...

hodnocení

0x

Já mám Beko, dávají pětiletou záruku.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

V tom návodu od toho horního tam sice psali horký vzduch, ale zmínku o větráku toho vzduchu jsem tam nějak nenašel. Takže, hlavně, aby to mělo ten větrák na horký vzduch. Žena ho měla ( a dodnes má) a mohla tak do ní dávat i tři plechy s čímkoliv. Najednou.

hodnocení

0x

Jen pro zajimavost, firma MORA je vlastněna Slovinskou Gorenje. Když otevřete myčku MORA (a nejen tu) na většině dílů je nálepka Made in P.R.C. - vyrobeno čínským lidem. Takže to, co byla značka MORA už dááááávno není pravda.

cesmina*
hodnocení

0x

My máme už podruhé Gorenje.Hlavně také proto abych nemusela dokupovat nové plechy.Má totiž stejně velkou troubu jako jeho předchůdce.

hodnocení

0x

Co jde, tak mám doma Electrolux a zatím si na nic nestěžuji. Spokojenost maximální.

2kedar*
hodnocení

0x

Whirlpool je ten nejhorší šmejd.!

"Přináší kvalitu do života"... Jejich už takřka zapomanuté heslo, jelikož neplatilo.!

Tu nejlepší vzpomínku mám na pračku Philco, jelikož ta sloužila bez závad 30. Let.!

Český (Moravský) motor a Taliánská technologie. Přežilo to tři děcka.

To, že mluvím o třech dětech, je dáno tím, že kdysi se plínky vyvařovaly, nebyly jednorázové.

Dva mí známí si přes mé nedoporučení pořídili Whirlpool. Každému odešly tlumiče bubnu, ještě

v době záruky.

Co nato říct.?

cl
hodnocení

0x

Bohužel s tím, že Mora není co bývala mám osobní zkušenost. Původní sporák Mora měněn jen z důvodu že byl starý 30 let a manželka měla pocit že nese známky opotřebení ;) Nová Mora už prodělala záruční opravu a servisák naznačil, že když až po roce, tak že to není tak špatné. A o kvalitě odsávače par se raději nebudu ani rozepisovat. Po zkušenosti se sušičkou bych kouknul po Beku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]