Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komáří bzučení - nemůžeme spát

Od: atrama® odpovědí: 9 změna:

Máme problém,každý večer prohlídnem důkladně ložnici,a stejně každý večer začne nějaký komár bzučet kolem uší,hrůza...*dril*Nemáte nějaký nápad,co s tím?Nechci žádnou chemii.Děkuji...*uspech*

doplněno 26.08.09 11:05:

Síto v okně máme,nevím kudy se tam dostanou...ale vždy jen jeden,dva ale je to na zbláznění...Ten Raid znám,ale myslím,že to vylučuje něco co škodí,proto to nechci.Spíš nějaké bylinky,jestli někdo neví.Děkuji, za dosud zaslané odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ač se to možná bude zdát jako hloupost tak já tento problém vyřešil jakousi fičurou do zásuvky co vydává jakýsi pískot co ty potvory záhání a není ani po nich památky..taky je dobré na večer zavřít okna otevírat až když hupnete do pelechu, ty svině cítí teplo a světlo..

vážně to funguje? Byl by odkaz nebo obrázek zařízení? :)

Až to najdu (ehm uklízí se) ta to fotnu ale je to jako trafo do zásuvky bez káblíku o velikosti dětského hokejového puku, koupeno v tescu asi 4-5 let zpět za njakých 30kč z důvodu poškrábání a nemožnost koupit i s obalem, nicméně přeškrnutý komár mi dal jasně vědět k čemu to je a kdyby to nejelo vždy jsem veděl že střeva zužitkuji..
elektro.obchodni-dum-mija/...
velmi pdobné no tohle dáte třeba i do stanu nebo v horách do batohu...
Tak tohle kuouju.. svet-nakupu.cz/...
sem se zasmál.. svet-nakupu.cz/... a pavouk uteče nebo mě jako nepřítele zahryzne:D:D

toni*
hodnocení

2x

Mám lampu kolem které je namotáno vysoké napětí. UV lampa přitahuje komáry a mouchy a VN je zabíjí. K dostání v elektro za cca 300.-Kč. Funguje mě to už 3 roky.

slonbonjohn*

Jo, tohle je sice fajn, ale doma a i v naší hospůdce jsme si to zakázali, protože jak na to nějakej hmyzák sedne, tak to práskne jak bičem a pár nás to odneslo opary a žaludečníma vředama.*smich*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Pořiďte si do okna síto proti hmyzu

btcz*
hodnocení

0x

Já mám do zásuvky Raid na polštářky, které voní a komáry zabíjí - viděla jsem na vlastní oči (spadl mi na stránku knížky, kterou jsem četla :) ). Jinak sítě nazabírají, protože já síť mám a stejně mi tam občas nějaká mrška vletí.

hodnocení

0x

Překvapivě účinná je levandule a to i usušená. Je to příroda, krásně voní, podporuje spánek a navíc odpuzuje hmyz...

madla*

opravdu vám funguje levandule? Já mám totiž v obýváku usušenou kytici levandule z naší zahrádky a komáři se vesele prohánějí kolem. :) Než jdeme spát, vystříkám to raidem a ráno po nich není památky.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]