Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz. Budu pořizovat manželskou postel v Ikee. Bude ta postel rozebraná na takové díly, že zvládnu přesun postele obyčejným autem? Plus samozřejmě matrace.
Najeďte si na stránky ikea.cz a vyhledjte si výrobek a pod obrázkem je popis výrobku, jeho velikost a velikost belení i počet kusů...
Dobrý den,
píšete málo informací. Nepíšete jakou manželskou postel a ani jestli to obyčejné auto, je alespoň kombík..
Najděte si Vaši vybranou postel na webu Ikea. Rozklikněte záložku "Informace o výrobku" a tam uvidíte odstavec Rozměry a Váha balení. Modře zbarvený je pod tím klikatelný odkaz "ukázat rozměry, váhu a číslo artiklu a tam přesně uvidíte na kolik částí je postel rozložená, kolik každá ta část měří a váží. Porovnejte s rozměry Vašeho auta a hned uvidíte, jestli to odvezete nebo ne..
Jo? A která Ikea prosím pěkně? O žádné v ČR která má rozvoz zdarma nevím.
Já už teda nevím jak to tady funguje. Jabraka podal špatnou odpověď, kterou si každý může ověřit, ale je ohodnocen dvěma body. Ne že by mě ty jeho body nějak trápily, ale docela zarážející když se nad tím člověk pozastaví.
V dnešní době jsem nenarazil na obchod,který by zboží NEROZVÁŽEL,buď mají svoji nebo využívají externí.Maximum co jsem platil za postel i z matraci bylo 250 Kč a to i s výnosem do 2.patra.
Takže směšná cena,proti tomu kolik bych projel benzínu a ještě se s tím tahal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.