Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňská linka

Od: user88 odpovědí: 4 změna:

Potřebuji poradit k čemu mám použít tento plastový kolík u kuchyňské linky (konkrétně dolní skříňky). V návodu není o tom ani zmínka. Celkem jich je 6. Jedná se o kuchyňskou linku ICONIC.

Kuchyňská linka
Kuchyňská linka #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Řek bych, že se to nabuší do díry skrz něco deskového, co to drží. Principielně to vypadá jako hmoždinka CH-8 s očkem na stahovací pásky. Ta díra musí být dlouhá, takže to bude asi z čelní strany dílu. Odhaduju, že by to mohl být šuplík - zadní strana uchycení k bokům.

user88
hodnocení

Řekl bych, že máš asi pravdu. Problém je ale v tom, že to nikam nepasuje. Nejlepší asi bude když to nikam dávat nebudu.

verunka*
hodnocení

0x

Já Vám neporadím, ale zajímalo by mě, jak jste spokojení s touto linkou. Uvažuji o ní. Ráda bych věděla, kdo Vám ji smontoval, příp. jak je to náročné. Děkuji.

hodnocení

0x

Jak se tu pise, plastovy kolik, ktery se natlaci do diry a pomuze Vam spojit dva dily k sobe. Mel by byt doplneny jeste sroubem, takze by jsem si s tim moc hlavu nelamal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]