Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu použít na nátěr podhledů domů

Od: ladikk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den poradí mi někdo jak dosánout takového odstínu barvy na smrkových palubkách? Jedná se o venkobní podhledy viz foto ktré jsem nalezl a je tam zminěná barva která se nám líbí jen nevíme jak na nííííí.

Dik za každou odpověď

Jakou barvu použít na nátěr podhledů domů

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, použijte lazuru na dřevo (a odstín si musíte vybrat). Zdravím!

drevostavitel.cz/...

hodnocení

2x
Vyberete si ze vzorníku barev lazury na dřevo. Osobně používám jen tenkovrstvé. Co výrobce, to jiný vzorník a jiná barva. Nejde to vzít podle názvu.
semik64

Plus nejprve napustit nebo použít jen tu lazuru?

Myslím že krovy na vlhko netrpí, rychle schnou... Spíš je bude presusovat slunce. Podle mě krovy nenapousteli. Zvážil bych přimíchání lneneho oleje do lazury. Doporučuje se to. Zkoušel jsem loni poprvé, takže mi chybí delší zkušenost, zda to má smysl. (Nejprve vyzkoušet na troše, zda lazura půjde s olejem smíchat.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]