Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit stejné inter. dveře?

Od: silko odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
před půl rokem jsem si koupil v OBI inter. dveře pravé 80ky tento typ: obi.cz/...

Již se tento typ přestal dodávat. Chtěl bych koupit stejné, případně prosklené dveře z borovicového dřeva.
Neporadili by jste mi nějaký typ?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
Máte několik možností.
První je zavolat do Obi, které má dle skladových zásob třeba poslední kus a zkusit ho přeposlat buď na jinou prodejnu, k vám domů nebo si je dojet vyzvednout.
Další možnost je obrátit se na výrobce, který může dodávat i do jiných obchodů poblíž nebo dveře zaslat. Výrobce lze zjistit z obalu, klidně i v prodejně Obi, kde mají třeba jiný rozměr, pokud si nepamatujete z doby koupě.
Poslední bych volil místního truhláře, který bude schopen udělat stejné.
Verzi s podobnými dveřmi vám nedoporučuji, protože se na ně budete pořád dívat a bude vám vadit, že nejsou stejné. Pokud se pro ni stejně rozhodnete, protože nebudete ochotný platit vyšší cenu za stejné, obejděte prostě jiné obchody s tímto sortimentem. Takové podobné vedou snad všechny velké obchody i spousta malých.
doplněno 13.08.16 20:08: Tak bod 2 škrtám:).
Výrobce je uveden přímo v názvu výrobku, hledat netřeba.
Přesto bych se zkusil nejdřív obrátit na Obi, skladem po prodenách jsou.

silko
hodnocení

Dobrý den,

děkuji vám. Do Obi jsem teda volal, prý je přestal výrobce dodávat, již typ mách nejsou, jedině podobné...

Zkusím tedy ještě toho výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]