Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká bužírka na výplet židlí?

Od: misa503® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Máme doma několik kovových židlí, kde byl proveden výplet ( sedák + opěradlo ) bužírkou.

Chtěli bychom tento starý výplet nahradit novým výpletem - opět bužírkou.

Některé židle mají někde výplet proražený a poškozený.

Která bužírka by se na tyto účely nejlépe hodila? S ohledem na pevnost bužírky, případně samosmršťující se bužírka a podobně.

Případně bych uvítal nějaký odkaz, kde tuto bužírku zakoupit.

Jednalo by se o výplet 8 židlí. Škoda židle vyhodit.

Děkuji za případné rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanm*
hodnocení

2x

Dobrý den,

reaguji na Váš dotaz. Řeším aktuálně stejné téma a kolega designér mi poradil, abych použil vázaci elastickou bužírku, která se používá v sadech. Prý je dostatečně pružná, dá se tedy dobře napnout a zároveň drží tvar - tzn. kruhový profil. Výrobce INTRIS Napajedla.

přikládám odkaz na e-shop, který je prodává: ceskeplasty.cz/...

Pokud jste problém už uspokojivě vyřešil, samozřejmě budu rád i za Váš tip. Díky!

S pozdravem

MilanM

xaver
hodnocení

2x

Napadá mne použít plastový pásek, který se používá na svazování balíků, beden se zbožím, Viděl jsem je v barvě černé nebo bílé.

doplněno 30.01.17 07:22:

paketo.cz/...

planetka*
hodnocení

0x

Možná se něco najde tady: google.cz/...

hodnocení

Potřeboval bych doporučit bužírku s ohledem na pevnost bužírky na sedák židle.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud budete souhlasit s dražší variantou,lze výhodně použít přímo drát s bužírkou - licnu.(Kabílek).Je mnohonásobně pevnější.

JABRAKA

doplněno 13.08.16 20:58:

Možná by se vyplatilo použít na výplet polyamidovou strunu do sekačky.

JB

hodnocení

Struna do sekačky je malého průměru. To samé drát. Potřebuji něco širšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]