Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mlýnek na maso či robot, nasekání masa

Od: janaaaa odpovědí: 6 změna:

Co dobře rychle nejlépe naseká maso na malé kousky, nebo aspoň namele. Krájím zvířatům velké množství masa týdně, krájím na kousky, je to dost práce. Jedná se o vnitřnosti, srdíčko, jazyk, žaludky apod.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko říct. Kdyby šlo o pravdu velké objemy, tak by bylo nejlepší sehnat nějaký odepsaný řeznický kutr ale pořizovací hodnota takového stroje nebude pod 5000,- Klasické masomlýnky se dělají v několika velikostech, ty největší bez problémů pozřou vepřové srdce v celku, ale za velikost si už taky připlatíte.

janaaaa
hodnocení

všechny mlýnky to jen rozemelou, že? Nenasekají. Prostě týdně kupuju třeba 2 srdíčka, 4 jazyky a 6 vepř žaludků apod. Poslední dobou cítím karpály, tak to chci řešit. Nemá někdo vyloženě typ na konkrétní přístroj? Do těch 5 tisíc, víc rozhodně ne.

eulalie*
hodnocení

0x

Tuto službu vám udělá každý robot - mlýnek na maso. Anebo silný tyčový mixér a nebo takový ten mixérek rázový... sekáček, nebo jak to nazvat...

hodnocení

0x

Mám Zelmer, z Evy na Mělníku. Teď ho mají dokonce v akci za 1458 Kč. *palec*

eva.cz/...

hodnocení

0x

OKay, má reklamy, že příští týden mají obrovské slevy. Prozatím inzerují: okay.cz/...

Jinak si pohledejte na Heurece, kde porovnáte ceny: heureka.cz/...

Ponorným mixerem maso nemelte. Budete mít z toho příliš velkou kaši. A při nákupu mlýnku se podívejte, jestli má "šajba"i různé dírky. Pro zvířata by se hodila s většími dírami.

hodnocení

0x

Před časem jsem také připravovala domácí krmení pro psy, jen v menším množství. Mám robot Zelmer. V příslušenství je "sekáček" - dvě ostré lišty. Záleželo na době, po kterou robot sekal. Krátce - větší kousky, déle - drobotisko. Moc se toho najednou nerozsekalo, ale praxe mě naučila rychle to jedním pohybem vytřít stěrkou, vysypat do mísy nebo lavoru k nudlím, znovu naplnit atd. Jednou jsem nějak bezmyšlenkovitě dala maso do mixéru, byla z toho pochopitelně kaše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]