Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Jedná se jistě o vášnivou diskuzi ale i tak rád vznesu dotaz.
Rozdělit PEN přímo v elektroměrové skříni na hranici pozemku, nebo až v hlavním domovním rozvaděči (cca 20m mezi sebou)? Neřešíme zde cenu (CYKY 4x10 vz 5x10 apod). Spíše funkčnost, variabilitu, bezpečnost apod. Elm skříň bude Elplast Rokycany.
Názory? Sám nemám zcela jasno a jsem spíše pro variantu rozdělení v domovním rozvaděči...
Ahoj.
Tak třeba já jsem to spáchal za hlavním domovním rozvaděčem v podružném rozvaděči pro první patro. V pořadí až čtvrté místo. HDS-Elměrový rozv.-HDRozv.- Rozvaděč v patře. Přízemí se dodělalo v tom HDR. Garáž 1, kůlna, podkroví, a přístavba zase na koncích.
Ahoj.
Jasně. Taky neříkám, že je to z loňska. Je to dělaný postupně od roku 1987. A to mi to chtěl tchán dělat hlínou ze smeťáku třema drátama. S díky jsem odmítnul a on se už naštěstí více neangažoval. Ale, na ty rozvody alá Temelín potom zíral jak prvnička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.