Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dělal jsem překlad v místnosti a teď řeším, jak jej zapravit. (viz. foto) Napadlo mě, dát zespodu sádrokarton, ale nevím z čeho udělat boky. A nebo nalepit zespodu 1ku polystyren co mi zbyl z izolace podlahy a boky dodělat taky polystyrenem, zaperlinkovat a vyfajnovat. Mám ale strach z praskání u stropního sádrokartonu... Nějaký nápad? Děkuji, Frélich.
Zdravím,
osobně bych použil klasickou technologii (sádrokarton není můůj šálek kávy) - vyplentovat ičko kousky cihel, pak přes něj natáhnout rabicové pletivo (obalit celý překlad) a nakonec bych to naomítal a naštukoval.
Pokud už bych musel jít do obkladu sádrokartonem, pak bych si navařil (svářečkou naheftoval) na traverzy profily používané ke konstrukci sádroakrtonových stěn a k nim bych sádrokarton přišrouboval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.