Nejste přihlášen/a.
Jestli správně chápu otázku. Bojler, tedy elektrický, hodiny nepotřebuje, má termostat, ten při nahřátí topnou spirálu vypne. Pokud máš na mysli levnější dvoutarif, tak o ten budeš muset požádat dodavatele energie a oni ti už sami osadí tzv. HDO.
Takové použití hodin mi přijde naprosto zbytečné, pokud "častější" spínání nevadí i něčemu jinému, a to ale nevim čemu. Energii tím neušetříš, jak elektrickou tak i tepelnou. Ale pokud přesto, volil bych elektronické. Týdenní režim umožňuje zohlednit jinou spotřebu o víkendu a mají svou baterku, při výpadku el energie se neopožďují.
No podle mě mechanické-míň elekroniky=míň věcí na posr... Já mám od emosu na akvárku (samo že menší odběr) už asi 5 let v kuse bez problémů elima.cz/...
Jen tak bokem,to chcete šetřit termostat,těleso Podle mě zbytečně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.