Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlevněji zateplit strop a střechu?

Od: arakain77* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.

Co to je prosím teplý beton,jeho nejmenší tlouštka,pochůznost,zatížení na m.2.,váha a objem,náklady 10 m.2,při určité výšce.

Případně zateplení krovů izolací krom vaty.levné řešení s co největší účinností.

Předem děkuji za odpověd.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím zda-li rozumím dotazu, ale -"Co to je prosím teplý beton,jeho
nejmenší tlouštka,pochůznost,zatížení na m.2.,váha
a objem,náklady 10
m.2,při určité výšce." - toto jsou stavební hodnoty určující vlastnosti materiálu.
Druhá otázka ..."Případně zateplení krovů izolací krom vaty.levné řešení s co největší účinností." není odpověď, páč nic levnějšího a učinného nežli vata není. Je to buď dražší, nebo neizolační.
Položte přesnější dotaz!
Proč ne vatu?
jabraka*

Přesně tak,je možno odpovědět jen na přesný dotaz.Ale při zateplování je snaha co nejvíce omezit únik tepla z budovy.A tady se jedná spíše o to,zda momentálně máte peníze,protože to bude stát dost.Ale také to poznáte ihned při následující topné sezoně.Ty peníze se dost rychle vracejí.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

já chci vědět o teplém betonu něco v íc než se mi dostane z letáku.Kdo o tom nic neví,at neodpovídá.O zateplení mám znalostí snad dostatek.Taky vim,co mne bude stát zateplení střechy.Mně se jedná olochu 180,m2. z poloviny obývané.Spíš chci méně bordelu při práci,než nějaký zmetek zadarmo.To tam můžu narvat noviny.

jestliže myslíte teplý beton jako směs betonu a izolantu, je to kočkopes. Pokud máte znalosti o zateplení, tak vám to bude jasné. Položte jasnou otázku, co potřebujete vědět? Co budete míchat s betonem, perlit, ekostyren, liapor,...

nebo tam narvěte noviny, když "...znalostí snad dostatek"

arakain77*
hodnocení

pane Cukrar prominte,ale připomínáte mi Všeználka.Zkuste se věnovat méně oborům.Aspon tem,kterým rozumíte dobře.Vaše rady jsou opravdu unikátní.A k mému dotazu.Už jsem se poradil jinde.Kdyby byly hodnoceny odpovedi záporem,tak vám ho dám pres celou obrazovku.

Vážený pane, máte právo na Váš názor, Co jsem Vám poradil špatně, nebo nesprávně?

Děkuji

arakain77*
hodnocení

od vás žádná rada nebyla.

ale to by jste musel položit otázku, vy jste jen psal co víte. Já Vám napsal o zeteplení vatou. Jabraka Vás vyzval k informacím "Přesně tak, je možno odpovědět jen na přesný dotaz"
Sdělte podrobnosti, technické pořadavky, já vám navrhnu několik řešení a vy se rozhodnete. Pokud ale chcete jen osočovat miji osobu, klidně si poslužte. Zvykla jsem si za mnoho let, že se mezi sty dobrých rad objeví někdo kdo je nespokojen. Nevadí, nadávejte, jen do mě:
arakain77*
hodnocení

Ale já přece nikomu nenadávám.Tu samou otázku jsem položil jinde a odpověd přišla k plné mé spokojenosti...žádné technické požadavky,ani jiné řešení.Jen konkrétní odpověd na mou otázku i s video ukázkou. .A neptali se furt dokola na pitomosti.A vy jste mi pouze doporučil narvat noviny.A to jsem vymyslel taky já.Jedenácté přikázání zní:MŃA NEOBLAFNEŠ.A už dost blbinek.Mějte se hezky a určitě se ozvu o nějakou radu,když nebudu vědět.

Neradil jsem Vám noviny, to se mýlíte. To že vám někdo poslal radu bez podrobných znalostí vašeho obydlí a vy jste byl spokojen je velice dobré, ale pro Vás. Protože neexistuje stejné řešení na vše. přeji Vám, aby to fungovalo a nemusel jste řešit opravy po neodborné firmé.

Já Vás nechcí oblafnou, chtěl jsem jen pomoc. Rovněž přeji hezký život.

Milan

arakain77*
hodnocení

Mě poradila odborná firma. Takže to zřejmě bude GUT...a zřejmě jim to i zadám,at se ukážou.Já už si je pohlídám.Ale zkusím jich víc.Ne?

Nebojte,já nejsem z těch,co rýpou do všeho možnýho a od každýho trochu.Svůj obor zvládám snad dobře a co nevím,zeptám se.

Petr

Velice Vám přeji, aby to bylo gut. Ale z praxe Vám sdělím, že nejvíce reklamací a předělávání je po odborných firmách, pač laik si to pohlídá, firma to odflákne. Samozřejmě že ne všechny. Jsou i vynikající firmy.

arakain77*
hodnocení

tip mám,jak to udělat a zbytek se uvidí.O tech firmách ale máte pravdu.Mám pár tipů a něco vyberu. Třeba dojde i k tomu,že si to udělám vlastními silami.V ětšinu materiálu stejně už mám doma,takže to tak dopadne.Ale u vás cením aspon tu ochotu poradit.

jabraka*

Petře,a vesměs radí dobře,a určitě nezištně.Pozor na rádce,kteří někdy lobují za ne příliš solidní firmy i materiály.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

já ale musím odvádět exkluzivní práci.Zřejmě bych se nestačil divit,ani utíkat.Ostatně v mé náplni je oslovení nových zákazníků.A myslím,že si to dokážu pohlídat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]