Nejste přihlášen/a.
dobrý den
měl bych ještě 2 otázky k SDK
1) chci dělat opláštění shozu na prádlo (60x40) v rohu a nebude tedy vadit že nepoužiju UW a CW ale UD a CD co mám již nakoupeno a zbylo mi z podkroví?
2) ve sklepě UD chytím do země natloukačkama, ale jak to chytit na patře, kde je podlahové vytápění a anhydrid. Je to cca 2-2,5cm nad trubkama, ale bohužel jsem si nenafotil jak daleko ty trubky jdou, a proto se bojim vrtání do země. Jak, čím to chytit?
3) u vnějšího rohu je lepší dát SDK plné tlouštky nebo ho dát k sobě těmi zaoblenými stranami? tam přijde stějne pak AL nebo plastový roh. Co je tedy lepší kvůli tmelení rohu?
děkuji za rady
1) Blbost.. UW a CW skrz pevnost
2) Snad nemáte strop vč. podlahy tlustoý 5cm...5cm je pouze samotná tloušťka adnhydritu, který zakrývá tep.izolaci a nosnou k-ci stropu...hmoždinka "Fisherka"...deformuje se při zavrtání do stropu..mám to tak v miako stropě u sebe na bytě
3) Desky v rohu dát k sobě seřezanou hranou a poté AL/PVC roh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.