Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na spoj pracovní desky kuchyni

Od: fex odpovědí: 4 změna:

ZDravím,

mám doma kuchyň s pracovní deskou, která není na povrchu hladká, ale jemně rýhovaná. V kuchyni mám 2 spoje pracovní desky. Spoje pracovní desky nejsou úplně dokonalé a byly zataženy sanitárním silikonem. Ten se ale po čase loupe a musí se obnovovat.

Mohl by mi někdo poradit nějaký voděodolný tmel, kterým by spoj šel opravit trvale? Nějaký konkrétní výrobek? Deska je bílá.

Díky za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

Ty desky jsou spojené na sraz nebo na pero a drážku? Pokud na pero drážku tak bych to rozebral a slepil truhlářským lepidlem..zbytek zamazal znovu silikonem..vzhledem k nedokonalosti nemáte moc možností jak se proti vodě ochránit

fex
hodnocení

Desky jsou slepené "na sraz". Silikon ve spáře nedrží dobře, protože i když se očistí je jenom 1mm a při utírání desky se za nějakou docela krátkou dobu "vytře".

Viděl jsem v TV když montovali kuchyň, tak ty spoje zvrchu něcčím zatmelili a silikon to nebyl.. Něco takového hledám :)

lucie*
hodnocení

0x

My použili parketový tmel,drží a i barevně sedl.

hodnocení

0x

Zkuste toto a budete spokojen jako my stavebniny-chemie.cz/... a další stavebniny-chemie.cz/... Tady jsem našel další, s tím nemám zkušenost demos-trade.cz/...

doplněno 08.08.16 19:22:

A ColorFill-SSA (Solid Surface Adhesive) a a-dis.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]