Nejste přihlášen/a.
ZDravím,
mám doma kuchyň s pracovní deskou, která není na povrchu hladká, ale jemně rýhovaná. V kuchyni mám 2 spoje pracovní desky. Spoje pracovní desky nejsou úplně dokonalé a byly zataženy sanitárním silikonem. Ten se ale po čase loupe a musí se obnovovat.
Mohl by mi někdo poradit nějaký voděodolný tmel, kterým by spoj šel opravit trvale? Nějaký konkrétní výrobek? Deska je bílá.
Díky za tipy.
Ty desky jsou spojené na sraz nebo na pero a drážku? Pokud na pero drážku tak bych to rozebral a slepil truhlářským lepidlem..zbytek zamazal znovu silikonem..vzhledem k nedokonalosti nemáte moc možností jak se proti vodě ochránit
Zkuste toto a budete spokojen jako my stavebniny-chemie.cz/... a další stavebniny-chemie.cz/... Tady jsem našel další, s tím nemám zkušenost demos-trade.cz/...
A ColorFill-SSA (Solid Surface Adhesive) a a-dis.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.