Nejste přihlášen/a.
Chystám se koupit kvalitní pánvici/pánev, ale netuším dle jakých parametrů a na co se zaměřit při výběru. Raději si připlatím, než si kupovat levnou z IKEI apod. kde by se mi dno pánve po častém používání zvlnilo.
Prosím máte nějakou ověřenou kvalitu? Nepřipalující se, vhodná pro elektrické vařiče, o velikosti průměru cca. 24cm.
Prosím s případnými odkazy přímo na výrobky, nikoliv jen napsat značka tescoma apod.
Děkuju
Já si myslím, že v domácnosti má být několik pánví. Nejen podle velikostí, ale i pro způsob použití. Na řízky není fajn ta, na které smažíme omelety nebo ta, na které si uděláme sázené vejce z jednoho vejce nebo si osmažíme pár brambor ze včerka. Ta pánev z IKEA se vám zvlnila ne častým používáním, ale proto, že na rozžhavenou někdo pustil vodu, která byla mnohem chladnější, než ta pánev. A také, co byste za cca 100 chtěl za zázraky.
Je dobré mít jednu kvalitní a několik menších, levnějších.
Mám ověřenou kvalitu.Tyhle pánve s nepřilnavým povrchem diamant jsou opravdu vysoce kvalitní.Nic se na nich nepřipaluje a můžete je dát i do myčky.Za mě skvělá volba
Já bych volila pánev, která má silné, sendvičové dno.
Jinak jsem ulítlá na prodejně Potten&Pannen. Občas se jdu do ní podívat.
Právě mají akce na různé druhy pánví, právě jak píše ,,babkazob,,. Hluboká, palačinková od GreenPan. Jsou to kvalitní věci co nabízejí. Mám pekáček od Emile Henri, a v tom péci je něco úžasného.
Jsou sice dražší, avšak ji můžou pro Vás koupit jako dárek. Nemáte narozeniny, svátek?
Výše uvedená litinová pánev je určitě vynikající, ale mě právě odrazuje ta váha. Myslím, že nějaká švédská znažka je světová.
mám několik pávní, různé velikosti, malinkou na jeden hermelín, také obrovskou na čtyři řízky-ta stála pet tisíc a je nezničitelná-nejaká slitina keramiky a kovu, nevím.Nedavno jsem četla teorii, že nepřilnavé povrchy se dostávají do potravin, tak že jsou nejlepší keramické. Avšak z té keramické /taková bílá/ tak bych řekla, že je zdravé na úkor chuti,je to z ní takové málo opečené či osmažené.Ale asi na ty keramické přejdu, je fakt, že nepřilnavý povrch po čase začne mizet a kam jinam, než do jídla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.