Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dutinkový polykarbonát - řasa

Od: fantomas® odpovědí: 4 změna:
Zdravím.
Měl bych dotaz ohledně dutinkoveho polykarbonátu. Cca před 4 měsíci mi firma zhotovila pergolu a na střechu byl použit dut. polykarbonát tl.16mm. Dnes jsem zjistil, že na krajích se začíná dělat řasa. Kraje jsou zalištovany alu rámem. Je tohle na reklamaci? Nepřijde mi normální, aby tak po krátké době se začala dělat řasa.
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Obvykle bývají dutiny polykarbonátu neprodyšně uzavřeny - silikonem, či něčím podobným kvůli vlhkosti.

hodnocení

0x

Řekla bych. že ano. Soused má skleník, desky zakončené nějakou stříbrnou páskou a přes 10 let dobrý.

hodnocení

Díky za odpovědi. Jdu psát reklamaci a uvidíme jak se k tomu postaví firma co to dělala.

dam®
hodnocení

0x

Taky zdravím, dutiny polykarbonátu mají být právě kvůli řasám přelepeny hliníkovou samolepící páskou, a pak zalištovány. Koukněte se do profilu jestli al. fólie je nalepená nebo jestli se neodlepila a jestli tam vůbec je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]