Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostěradlo na chatu

Od: linda111 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, ráno budu hrozně spěchat a musím koupit prostěradla na chatu pro návštěvu. Dívala jsem se, že je má v nabídce Albert a Lídl. Stihnu jít jenom do jednoho. Máte někdo zkušenost se "supermarketovymi" prosteradly?

Je nektere lepsi? Z letaku nejde vycist gramaz.

Diky Linda Pospichalka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Mě se také zdá, že zboží bude podobné kvality. Pokud se jedná pro rychlý, potřebný nákup, tak vem, kde vem, koupě nebude nikde zlatý kauf.

Podle obrázku se mě zdá ten Lidl lepší. Ale možná mají jenom lépe hadříky naaranžované.

Neřežte to, kupte hlavně hezkou barvu.

nickys

Tazatelka bude nové prostěradlo řezat?

To at´si vezme raději nějaké starší.

pohanka*

*smich* No nepochopila jsem to, věříte, že mě to zapálilo až za chvíli? Díky za upozornění, musela jsem se zasmát, alespoň jednou za den to je zdravé..

hodnocení

0x

Ta Lidlovská jsou trošku slabší, ale jestli to chcete na chatu pro návštěvy, tak si myslím, že je to jedno... z Albertu nemám zkušenost.

Jinak jsem úplně nejlepší prostěradla zakoupila na jednom e-shopu - krásný, pevný, silný, očividně kvalitní materiál. A cena 255,- za jedno velké (140x160). Nepíšu kde, nechci dělat reklamu :)

uska*
hodnocení

0x

Kvalita bude obdobná, neřešila bych to. Ale pozor na barvičky prostěradel. Vyberte podobnou barvu jakou má povlečení, abyste nemusela prát prostěradla zvlášť neboť trochu budou pouštět barvu a mohla byste si povlečení zabarvit. Vemte nějakou neutrální světlou barvu, čím tmavší, tím více pouští.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]