Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již delší dobu máme se sousedem nějaké neshody a já si všiml, že na své zahrádce pěstuje 3 rostliny marihuany a chtěl bych mu taky udělat nějaký naschvál... Je to asi 5 let, co jsme se přistěhovali a asi jsme mu nějak nepadli do noty, protože už nás několikrát nahlásil za nepovolenou stavbu. Třeba nedávno jsme na zahradě stavěli takový přístřešek s grilem a udírnou a pan soused nás nahlásil na obecní úřad, že nemáme stavební povolení. Pak další věc, když jsme dělali bazén, tak nás nahlásil že nemáme opět stavební povolení vykopávat díru a stavět zemní bazén. Také nám přes noc strhl z popelnic známky a díky tomu nám nikdo nevyvezl odpad, takže jsme všechno museli ručně vyvážet do nejbližšího veřejného kontejneru. Samozřejmě jsem ty věci co nám dělá chtěl řešit přes policii, ale nemám žádný důkaz o tom, že to dělá on, protože mě opravdu nenapadlo číhat někde s kamerou a sledovat jestli nám náhodou netrhá známky z popelnic a i kdyby ano, tak nikdy nevím co udělá, takže bych mohl možná tak hlídat popelnice, zatím co on bude dělat něco jiného, co se stejnak dozvím až když to dokončí...
Takže bych alespoň jednou rád udělal něco takového a nějak se mu pomstil. Četl jsem, že může mít maximálně 5 rostlin a rostlina nesmí přesahovat 0,3% THC nebo co to je za látku, moc se v tom nevyznám. Ale samozřejmě bych ho chtěl nahlásit nějak anonymně a zajímalo by mě co by z toho pro něj plynulo za trest a kde a jak bych ho mohl anonymně nahlásit. Kdyby se totiž omylem náhodou dozvěděl, že jsem ho nahlásil já, tak to by pak teprve asi bylo peklo.
Brzy budete jako Škopkovi a Konopníkovi. Když ty mě, tak já tobě!
Nedělejte další zlo, říká se, že moudřejší ustoupí. Jak to víte o těch popelnicích? Mohly jít kolem děti a z bujnosti to udělat ony. Vy jste souseda viděl to strhávat?
Naši sousedovic také pěstují konopí. Víme to, nežalujeme na ně. Proč? Je to jejich věc.
Takhle budou žaloby a donášení gradovat, až to jednou špatně dopadne. Buď si dáte po nose, nebo skončíte u soudu.
Raději se snažte vycházet spolu v dobrém, jsou to jednou sousedi. Třeba Vám nabídne jointa! /to nebylo myšleno vážně/. Jaga.
O těch známkách to vím tak, že před svozem odpadu jsem se mu ze zvědavosti podíval do popelnice, protože není nějak zrovna moc inteligentní a vida, kousy známek byly v popelnici
Kdyby je alespoň vyhodil někde doma nebo spláchl do záchodu, ale on si je ještě hodí do plné popelnice a nedá je ani dospodu...
Budeteli se mstít, vše se bude jen stupnovat, zlo přináší další zlo a stále více.Zakus radí panenku voodoo, to zavání černou magií a taková věc se vždy vysilateli vrátí .Jak zde čtu od ostatních rádců, neklesejte na jeho úroveň, tak bych to také formulovala... bylo ty to pod vaši úroveň
Přesně tak,hezky mu ji ,,skliďte,,napečte si z nich koláčky a hned uvidíte svět v růžových barvách a on bude pěkně ,,nakrknutej,,! :--))
Jak víte, že sousedovo konopí překračuje povolené množství THC? Třeba si koupil semínka k léčebným účelům jako já.
Bonzovat se nemá ale hlásit se to musí velebnosti. Anonymně "bonzovat" jde přes okresní státní zastupitelství nebo Policii ČR. Otázkou je, do jakého stádia se to až dostane? Hlavně jako anonym se nedozvíte výsledek a navíc jelikož má "problémy" asi jen s Vámi, tak bude vědět moc dobře, "odkud vítr fouká" a to peklo jako řemen budete mít tak jako tak.
Jsme tu ulice o 7 rodinách a moc lidí ho tu v lásce zrovná nemá, takže se může opravdu jenom domnívat...
Nedělejte to, postavíte se tím na stejnou úroveň souseda, kterého tu odsuzujete. My máme jedny sousedy podrazáky, kteří s námi vždycky nějak vydrbou ve svůj prospěch, ale nikdy by nás nenapadlo být jako oni. Povařujeme je za vzdělané lidské mrzáčky a jen jsme už více ostražití, pokud po nás žádají nějaký písemný souhlas. Děkujeme jim za poznání, že i přátelský člověk dokáže být pěkný křivák.
A copak mu děláte špatného, že jste mu nepadli do oka?
Když ho napráskáte, bude hned vědět odkud vítr fouká a pak už se budete jen trumfovat, nebude to k žití.
Máte známého motorkáře? Nebo nějakého drsnýho typa? Bandu pankáčů? Ale ti jsou hubení, ti ne.
Možná by zapůsobilo, kdyby se u vás na půl dne sešla parta motorkářů, smrděli a řvali by mu pod nos a výhružně koukali na jeho dvoreček. Pak by mu možná došlo, že může dostat přes ústa. Na takovéhle lidi nic jiného neplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.