Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevná linka

Od: marcela* odpovědí: 9 změna:

Je nějaká společnost, která mi zřídí pevnou linku do bytu, ale podmínkou je, že zamezí telefonování z bytu směr ven. Pouze bude příjem hovorů. Díky za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

myslím že to umí ústředny všech běžných operátorů, poptal bych se nejdříve u O2, ale nemusíte si brát linku od nich. Pokud mi paměť slouží, existuje na to nějaký příkazový kód pro ústřednu,, jo nevstahuje se to ale na tísňová čísla...ta musí jít vyvolit vždy!

hodnocení

0x

Ten požadavek je spíše na přístroj, než službu. V zařízeních se dá nastavit tento parametr.

jabraka*
hodnocení

0x

Proč pevnou linku?Jednodušší je mobilní telefon.

JABRAKA

ukulele*

Už jsem se jednou ptal, ale moje otázka zmizela. Mohu se zeptat, proč takto odpovídáte? Takovou odpověď bych čekal od Bena, který odpovídá většinou mimo mísu, ale ne od vás. Naposledy mě pobavil, když se mě ptal na doplňující otázky o písničce, o které věděl kulové.

rv*
hodnocení

0x

Tak u telefonu zalepte klávesnici, nebo vyloupněte tlačítka.

kakamila
hodnocení

0x

VOIP telefon...když není kredit,tak nevoláte...

Pevnou linku dnes už snad né...

111®

on i ten VOIP telefon má raději pevnou linku, po níž jede net... telefon.unas.cz/...

hodnocení

0x

ano, takový tarif na pevné lince existuje, kamarád to tak má, pevnou linku má jen na příjem hovorů, ale ven nevolá...je to prý cenově výhodné.

fany
hodnocení

0x

Mívala jsem kdysi dost návštěvy z ciziny. Mám tam příbuzné i kamarády. A protože jsem byla šokovaná učty za volání do ciziny, došla jsem si na telekomunikaci a tam jsem podepsala trvalé blokování mojí telefonní pevné linky do zahraničí. A měli smůlu, museli používat své telefony nebo venku budku, pokud chtěli volat do ciziny. Z ciziny hovory přijímat šlo. Jestli to ještě jde, nevím, ale zeptala bych se na to. Pokud ano, tak by šlo i toto, co potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]