Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít troubu

Od: jenny* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , prosím poraďte jak otevřít troubu u plynového sporáku , nějak se mi zasekla jedna strana .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Trouba plynová nebo elektrická? Typ sporáku? Ono to je třeba otevřít "trochu násilím". Většinou dojde k poruše závěsu a pak se dveře zadrhnou...pro některé trouby jsou závěsy jako náhradní díl, které se dají vyměnit...a dvířka jsou zase jako nová...někdy pomůže k otevření postupné otvírání a zavírání dvířek, chce to zkoušet a po otevření nezavírat, opravit...

jenny*
hodnocení

Dobrý den trouba je plynová , Mora 212 , už se mi podařilo jí otevřít . Děkuji :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Jenny.

Asi jsi moc šikovná, že jsi si to nakonec otevřela sama. Jen jsi nám sem mohla posat, jak se ti to povedlo. Jestli jsi těma dvířkama párkrát zacloumala a ono to nějak v pantu znovu přeskočilo spátky. Nebo, že jsi rozšroubovala nějaké šroubky ve dvířkách a tím vzniknul přístup k pantům a pak třeba šlo nasadit ty pružiny zpátky na místo kam patří. Třeba tak?

jenny*
hodnocení

Dobrý den , podařilo se mi otevřít troubu po několika pokusech hrubou silou , pant přeskočil zpět , ale oprava bude nevyhnutelná , snad seženeme nový závěs na dvířka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]