Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit šicí stroj

Od: soupalovan odpovědí: 3 změna:

Dobrý den!

Mám kufříkový stroj Veritas, nesešívá=nenabírá spodní nit.*nevi* Vše jsem zkontrolovala, vyčistila a nevím si rady. Šiju už druhý den, celou dobu v pohodě. Došla vrchní nit, přetrhlo se mi šití. Vyměnila jsem nit za novou, tu samou a už nešije žádný steh.

Děkuji za případnou radu!

N:Š:

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nenavíjela jste nit na cívku a nevypla jste šití? Malým kolečkem na velkém kolečku, úplně vpravo? Kolečko dotáhněte! Mohlo se samo uvolnit.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Jo, jak tu už píše Babka. Nejede ti jen motor a ten nepohání jen to velké ruční kolo? Zapni si to dle rady. Tahá ti horní nit tu spodní ven nahoru? Čouhá ti z dolní cívky nějaká niť. Měla by.

plavest*
hodnocení

0x

Zkus ještě vyměnit jehlu, ta stará může být prohlá. Dále bych ještě vyměnila člunek a cívku v člunku nezapomenout správně do člunku zaklesnout- vést niť háčkem ve člunku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]