Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na použití lepidla a perlinky v interiéru - hlavně v koupelně a na WC. Mám obavy z toho, že místnost bude moc uzavřená pro prostup vlhkosti, aby jsem potom neměl plesnivé stěny. Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
nepíšeš,jaké zdi máš k dispozici.Pokud je koupelna zděná a jde jen o nalepení obkladů,pak bych si nedělal starosti s prostupností stěn,protože obklady budou tak jako tak nepropustné.Vysoká vlhkost v koupelně bude jen působením teploty a větrání.Perlinku používám jen k úpravě umakartové koupelny.
JABRAKA
Doma mám v kúpelni do polovice obklad a od polovice na omietke po rekonštrukcii lepidlo na obklady,sieťka,obyčajný štuk a vápenný náter.Strop zateplený polystyrenom a uprava až na armovacie lepidlo rovnaká.Mám to na tehlovom múre ako aj na novej kúpelni z tvárnic a ani po troch rokoch sa neobjavila pleseň nikde.Predtým sa na tehlovom múre v jednom rohu objavovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.