Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
kupuji si novou matraci a nějak se v těch všech druzích ztrácím. Aktuálně se všude propaguje matrace z paměťové pěny, ale mám trochu dilema. Mám rád tvrdší matrace (aktuálně mám ze studené pěny, tvrdost 3 ze 4), tady tuto: http://www.i-matrace.cz/28-matrace-ze-studene-peny-vilma/
teď bych si nejspíše koupil něco takovéhoto: spime.cz/...
tvrdost 8 z 10.
Byl jsem si matrace z líné pěny vyzkoušet v obchodě, ale když je člověk zvyklý na určité spaní, tak těžko za pár desítek minut pozná, jestli je to pro mě to pravé nebo ne.
A hlavně pak mám jisté obavy z toho, jak se na takové matraci spí vlétě (nehřeje příliš, když se jakoby zabořím?) a co pak teprv radovánky na takové matraci - není taková matrace nepraktická? Všude se stále hledí jen na zdravotní hledisko spánku, ale to je asi tak vše a co si budeme vykládat, postel se používá i k jiným věcěm :D
Budu rád, když se semnou někdo podělí o zkušenosti, ať už ten kdo takovou matraci má nebo kdo měl podobné rozhodování.
Děkuji!
R.
Jenom ne línou pěnu! Pálí na ní po pár minutách celé tělo. Byla od firmy TROPICO a vysolila jsem za ni 14 tisíc (atypický rozměr, širší postel) a nechtěli mi ji vzít zpátky. Po velkých peripetiích se mi to podařilo. Místo ní jsem si koupila taštičkovou a naprostá spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.