Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poskyytnout plánek na stavbu garážového stání. Hlavně rozměry trámků. Děkuji.
Pro základní konstrukci jsem použil trámků 80x50mm, nad nimi (krov) jsem pak využil spojek pro foliovník s letěmi 24x50mm s roztečí po 35cm. Na tom je pak položen 8mm polykarobonát. Stojí to od roku 2001 a nemá to chybu. Pokud chcete více, pořídím fotku...
Přeji hezký den,
moc prosím, potřebovala bych poradit s garážovým stáním pro 2 auta: hledám na netu nějaké plánky, materiál... Postavit svépomocí vyjde určitě levněji, pokud to vůbec zvládneme... ale zatím jsem nenašla nic, čeho se můžeme držet... rozměry, šířka, výška, materiál (dřevo), čím a jak spojovat... Potřebovala bych k tomuto co nejvíc informací... Můžete nějaké poskytnout? Inka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.