Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánek na stavbu garážového stání

Od: zbynek* odpovědí: 6 změna:

Může mi někdo poskyytnout plánek na stavbu garážového stání. Hlavně rozměry trámků. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pro základní konstrukci jsem použil trámků 80x50mm, nad nimi (krov) jsem pak využil spojek pro foliovník s letěmi 24x50mm s roztečí po 35cm. Na tom je pak položen 8mm polykarobonát. Stojí to od roku 2001 a nemá to chybu. Pokud chcete více, pořídím fotku...

akni*

Přeji hezký den,

moc prosím, potřebovala bych poradit s garážovým stáním pro 2 auta: hledám na netu nějaké plánky, materiál... Postavit svépomocí vyjde určitě levněji, pokud to vůbec zvládneme... ale zatím jsem nenašla nic, čeho se můžeme držet... rozměry, šířka, výška, materiál (dřevo), čím a jak spojovat... Potřebovala bych k tomuto co nejvíc informací... Můžete nějaké poskytnout? Inka

alf*

co třeba files.artstyl.webnode.cz/...

trochu z rozměrů prozradí i vladeko.cz/...

akni*

děkuji, vše zatím tisknu a kompletuji - každá rada je vítaná a mám radost, když se pomalu dostávám k tomu, co hledám

Přeji hezký den

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Doplňte rozměry a eventuální střešní krytinu *nevi*

Milan se už jistě chystá Vám poradit *palec*

zbynek*
hodnocení

délka 3m, šířka 2,6m, výška 2,3m, krytina Ondulin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]