Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškrábaná akrylátová vana

Od: rebela® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Poraďte mi, jestli se dá opravit poškrábaná arylátová vana. Čistila jsem ji po malířích a trošku jsem ji poškrábala. Není to moc vidět, ale proti světlu ano. Moc děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli nejsou rýhy moc hluboké, je možné je vybrousit nebo spíše dát vybrousit. Slabé rýhy na funkci vany nebudou mít vliv, jenom to estetické hledisko, když ji třeba podržíze proti oknu, tak rýhy uvidíte.

Na netu se prodává i opravná sada na zafixováni poškozených míst ale nejde o jednoduchou operaci, rozleštění vyžaduje zručného kutila.

fbiswaz
hodnocení

0x

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o rýhu,dá se ručně vybrousit do ztracena co nejjemnějším smirkovým plátnem,třeba č.100 a rýhu tím odstranit.Smirek zdrsní lesk,ten se rozleští lešticí pastou na plastyTřeba colorshop.cz/... bude stejně odolný jako orginál.Udržuje se jako nová vana.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]