Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklena terasa-a mouchy

Od: benule® odpovědí: 4 změna:

Vazeni radcove,moc prosim o radu,mame krytou terasu asi 17m2,tu jsme nechali zasklit protoze je na vetrne jiho-zapadni strane.kratsi strana je napevno,ta delsi ma 4posuvne elementy,ted je vetsinou otevrena na plno,na te pevne se mi ale houfne desitky (pripada mi ze stovky )udrzuji mouchy a ocividne se jim tam libi a jsou spokojene,mam tam nadobu s octem,6rostlin levandule a je mi to vse na...nic,mate prosim nejakou radu?dekuji.Budu vdecna za jakykoliv napad.Ty mouchy se...di vsude!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Stříkat sklo BIOLITEM na létající hmyz. Na skle nezanechá čmouhy a působí delší dobu. Takže další otravy když přiletí a dosednou, ukončí svůj život na zemi a vy jen budete zametat.

trrrre
hodnocení

0x
Jak radi uska. Stejny problem jsem mel loni, vystrikal jsem strop biolitem a mam pokoj i letos. Normalne jsem ten povrch nasprejoval. Ocet bych oddelal kvuli tem malinkatym muskam.

hodnocení

Dekuji moc za radu,zitra jdu hubit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]