Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imbus klíč

Od: mustang odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer potřebuji dotáhnout imbus šroub ale imbus klíč 2.5 je malej a imbus klíč 3 je moc velkej. Poraďte jakej imbus klíček mám koupit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nó,blbý potřebujete "anglický"7/64 (2,8mm) třeba: shop-naradi.cz/...

hodnocení

1x

mohl by to být tento zkraceno.cz/... což je 2,7781mm mdmetric.com/...

doplněno 22.07.16 20:14:

druhý v pořadí, trochu déle jsem hledal rozumnou tabulku; @magor *palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych zkusil dvě možnosti. Buď ten šroub vyšroubovat, vzít si ho do obchodu a tam ten správný klíč vyzkoušet. Další možnost je, že použijete ten menší klíč a do mezírky tam ještě zasunete šroubovák - není to nic moc, ale při trošce šikovnosti lze šroubovat. Zdravím!

doplněno 22.07.16 20:13:

Ono záleží i na tom, jak často ten klíč použijete a jak je ten šroub dostupný. Já jsem nedávno dotahoval imbus na kole a menší klíč jsem olepil lep. páskou a dotáhl. Také je to hloupé, ale když doma nic jiného není, tak si musí kutil poradit.

hodnocení

0x

nebo ho vyndat a místo něj tam použít něco s normální velikostí...

hodnocení

0x

A co coulovy inbusy?

sydney*
hodnocení

0x

Nejlepší bude koupit trojku a trochu ho přibrousit na tu správnou velikost.

stanley*
hodnocení

0x

Kúpiť 3ku a zbrúsiť ;) - práca na 3 min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]