Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trezor nejde otevřít

Od: cenda* odpovědí: 10 změna:

Máme trezor ve kterém došli baterie. A teď nejde otevřít. Co stím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Většinou bývá ještě k trezoru klíč k nouzovému otevření:)

hodnocení

2x

Záleží co máte po ruce:

Funguje to, mám odzkoušeno!

Do řiti! A k čemu je pak takový sejf dobrý?! Výrobce takového krámu leda tak nakopat! Nevěřím, že to uděláte s každým!

72mona3*
hodnocení

1x
Návod?
Kontakt na výrobce?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná hloupá rada, ale co ty baterky vyměnit za funkční a nové? Zdravím!

doplněno 17.07.16 06:59:

wlezley - rozumím. Já jsem si myslel, jestli nejsou baterie nějak lépe přístupné. To je tím, že trezor doma nemám, protože by asi nebyl využitý - zatím stále stačí prasátko .

Baterie jsou přístupné zevnitř dvířek a ty jsou zamknuté. Pro tyto případy je nouzový klíč a dírka pod středovou krytkou.

hodnocení

0x

Pokud je to stejný systém, kdy zamykáte otočením a elektronika s elektromagnetem jen kolíčkem zajistí střelku tak všechny. Je to daň za cenu a dlouhou výdrž baterií. Servomotor, který by přímo otáčel tou střelkou má větší spotřebu a taky je dražší. U domovních dveří je to stejné, náhrada "bzučáku" za opravdové zamknutí stojí pětinásobek.

hodnocení

0x

Tento typ trezoru je dobrý jako vábnička, dát do něj cetky a hodnotné věci schovat do díry pod ním :-D V minulých dnech našli při malování školky dokumenty, schované ve dně trezoru, který se po otevření jevil jako prázdný. Po 70-ti letech ;)

janak*
hodnocení

0x
Před chvilkou jsem otevřela trezor s vybitymi baterkami tím, ze cely trezor nahrivala fénem asi 15 min. Baterky se na chvilku vzpamatovaly. Huraaaa

jant
hodnocení

0x
Všichni vám připomenou že
Rada 1)
máte mít náhradní klíče že? Ale taková ráda je vám na nic..
Rada2) Raději vezměte fén a trezor v oblasti zámku nahrejte. (s rozumem odhedem na 40 max 45C.
Máte šanci, že se v bateriích ještě aktivujte dostatek energie a otevřete!
Zkuste odhadem za 15-20 minut po zahřátí
3) vraťte se k radě 1)
Hodně zdaru Honza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]