Nejste přihlášen/a.
Mám nově zazděný geberit kombifix a vše již nachystáno na obkládání. Odvětrávání wc mělo být zajištěno ventilatorem. Až nyní jsem ale zjistil, že existují i systémy odsávající zápach přímo ze záchodové mísy. Nevíte, zda a popřípadě i jak si toto odvětrání dodělat? Našel jsem nějaké sady na odsávání z wc, ale jde už o neaktuální/nevyráběné věci. Máte s tím zkušenosti?
Bylo období, kdy jsem se tím zabýval, ale po koupi elektronického bidetu to už nebylo aktuální, má svůj ventilátor a uhlikový filtr...ale mohu prohlédnout podklady...váš typ Geberitu? Do některých typů není problém toto dodělat...
Pokud nemáte bidet ...a např někoho se zdravotními problemy - ale i bez nich, doporučím tento koupelny-radiatory.cz/... dnes je cena o třetinu výše než před třemi roky, ale možná najdete přijatelnou...
Jsou i od Geberitu...
Pokud máte tento, sanita.cz/... nebude problém; jsou pak tři možnosti odvětrání přímo WC mísy - buď, pokud máte už odvětrání nad střechu nebo do vzduchotechniky (třeba v paneláku), pak toto, bez ventilátoru koupelny-cz.cz/... nebo lépe s ventilátorem koupelnytopenijicin.cz/... případně pro Duofix (asi půjde i na Kombofix - vaše, ale to nevím na 100%) tzv. Geberit DuoFresh geberit.cz/... Ten poslední jmenovaný funguje stejně, jak u toho výše popsaného el. bidetu - odsávání vzduchu ventilátorem přes uhlíkový filtr a zpětné vhánění do místnosti - neuniká teplo. Pokud máte Kombofix bez připojení na odvětrání, neměl by být problém vyměnit trubku (nebo alespoň upravit napojení) pro odvětrání...snad někdo, kdo s tím denně pracuje, poradí lépe... ceny jdou buď příznivé nebo u jiných prodejců normální, ale vyskytnou se i nehorázné částky...je třeba hledat...Heuréka apod...když typ odsávání znáte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.