Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to

Od: myhy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , mám par otazek a potřeboval bych odpověd.

mám neobydlený přistavek,kde jsou dvě garaze a zimní kuchyn,střecha je sedlová a na ní jsou betonové tašky,přístavek je z opuky a štíty jsou z cihel. Jelikož mi tam hodně zateklo tak mi uhnil jeden trám, Přístavek je svázán na dvou stranách lany,nemá venec a ted ty otázky

1. mužu udělat věnec bez sundá ní strěchy?

2. když vyměním tram a neudělam věnec,mužu tam místo tašek dát plechovou?

3, musím mít statika a povolení od uradu?

předem dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ad 1 můžete ale nevím jak prakticky udělat-celá konstrukce střechy leží přes pozednici na věnci !

Ad 2 plechová střecha dube určitě lehčí než z betonových tašek,Má menší hmotnost tudíž klidně!

Ad 3 Změna střechy asi povolení ano záleží kde to je,statika asi nee-ale toto BEZ ZÁRUKY

myhy*
hodnocení

děkuji moc

ještě jedna otázka,když tam dám plechovou za betonovou,nemužou se rozject zdi? ja jen že se tomu dost sníží hmotnost.

předem děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]