Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydromasážní vana - zápach

Od: ibuse odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

z otvorů pro trysky vychází plísňový zápach.

Čištění i proplach provádíme.

Prosím, podraďte.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napadá mě možná úplná hloupost, ale co, napíšu to, pračka mi smrdela, protože se ted používají na praní gely a ty to uvnitř zalepí a vzníká taková smradlavá hmota spolu a aviváží, Ted se hodne používají sprchové gely, já nevím, jestli se to do tech trýsek může dostat, jsem dost technický antitalent,

Nevím, jak se delá proplach, delám proplach u filtrafce v bazénu,,,,,,,u pračky jsem odchtranila zápach octem + jedlá soda,

prohnat ptrysky horkou vodou s octem, tím by se nic pokazit nemelo,,,,,,jestli je to hloupost, tak se omlouvám,

hodnocení

0x

Nevim jaky mate zdroj vody ale zvazte moznost vanu vzdy po pouziti napustit studenou vodou do urovne aby byly vsechny vytlacny trysky zaplaveny taky. Do vody netreba nic pridavat.

Neni od veci taky rozebrat hadice a vycistit, odstranit namotane vlasy na vrtuli cerpadla...

Jeden znamy nedavno vyhazoval hydromasazni vanu drive hodne draze porizenou prave z duvodu Vami uvedeneho.

fero88
hodnocení

0x
prohnat pysky horkou vodou a octem výsledek zaručen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]